Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfelden is tilos a sítúrázás egy ideig

2015.12.20. Bata Attila

Már néhány osztrák síterep bejelentette, hogy amíg az időjárás nem javul, addig nem engedi a sítúrázókat a mesterségesen behavazott pályáira. A tiltást korábban bejelentő síterepekhez csatlakozott tegnap a magyarok körében is népszerű Nassfeld síterepe.
Pályán kívül nincs hó a síterepek alacsonyabb régióiban. Ez pedig nem jó hír a sítúrázóknak. Kénytelenek a hóágyúkkal behavazott pályákat használni, aminek a síterepek nem örülnek. Egyre több síterep tiltotta be a sítúrázás a pályáin, feltehetően addig, amíg a hóviszonyok kedvezőre fordulnak.

Most nem ilyenek a hóviszonyok, havat csak a pályákon lehet találni
Most nem ilyenek a hóviszonyok, havat csak a pályákon lehet találni
A betiltásoknál mindegyik síterep biztonsági okokra hivatkozott.

Jelenleg tilos sítúrázni vagy hótalppal gyalogolni Flachau, Katschberg, Turracher Höhe, Bad Kleinkirchenheim és Nassfeld pályáin. Ezek közül több síterepen is külön csoportot hoztak létre, amely ellenőrzi a pályákat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenhäuser Marcius csillagcsillagcsillagcsillag
A Marcius alpesi házak a Nassfeld szívében, közvetlenül a pályák mellett fekszenek, 1413 méteren. A hagyományos stílusú, kandallós házakban 2-4 és 4-6 személyes, önellátásos apartmanokat kínálnak a vendégeknek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.