Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: ma indul a szezon, 80 cm hóval!

2017.11.22. Bata Attila

A salzburgi régió egyik kedvelt síterepe is megkezdi a 2017-2018-as szezont. Szerdától már lehet síelni Obertauern pályáin. A síelhető pályák hossza fokozatosan növekszik, szinte napról-napra. Péntektől már a Tauernrunde is síelhető. A hivatalos megnyitót december 2-án tartják a szokásos koncerttel.
Webkamera: hóágyúzás hétfőn
Webkamera: hóágyúzás hétfőn
November 22-én, szerdán kezdetét veszi a szezon Obertauern pályáin. Az első napon már négy liftet (Zehnerkarbahn, Grünwaldkopfbahn, Gamsleitenbahn 1 és Achenrainbahn) lehet használni. A Gamsleiten és Zehnerkar részek között mindkét irányban át lehet már síelni az első napon.

Így kezdőddött
November 23-án, csütörtökön további lifteket (Seekarspitzbahn, Kringsalmbahn, Hochalmbahn, Panoramabahn, Angerbahn, Schönalmbahn, Schaidbergbahn, Plattenkarbahn és Edelweißbahn) állítanak forgalomba. Közülük az új Seekarspitzbahn-t ezen a napon használhatják először a síelők.

Webkamera: még tegnap is havazott
Webkamera: még tegnap is havazott
Szerdán és csütörtökön még olcsóbban lehet síelni. Péntektől már 45,50 euróba kerül egy napijegy.

Péntektől már lehet síelni a híres kört, a Tauernrundét.

Az üzemeltetők tájékoztatása szerint a hegyen 80 cm, a völgyben 60 cm vastag a hó a pályákon.

Az igazi szezonnyitót december 2-án tartják, a szokásos szabadtéri koncerttel. Idén a német énekes, Andreas Bourani ad koncertet.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fischer Ferienhaus
Családi apartmanház Obertauern és Grosseck síterepek között, Twengben. A pályák akár saját autóval, akár a sí kártyával ingyenesen használható síbusszal (90 m) is elérhetők. Igényesen bútorozott apartmanok, összesen 24 vendégággyal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.