Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nemzetközi snowboard verseny a Hargitán

2012.03.06. 2013.03.21. Magyari Tekla | frissítve: 2013.03.21.

Nemzetközi snowboard verseny a Hargitán A szezon leglátványosabb versenye lesz szombaton, ahova nemcsak a hódeszka-sport és a szabad stílusú sízés szerelmeseit várják, de a nézelődők számára is a leglátványosabb verseny várható március 23-án.
Szombat reggel 9 órától tartják ugyanis a Ridemore szervezésében a 2. Snow On Fire elnevezésű, nemzetközi slopestyle versenyt, melyre korhatár nélkül bárki jelentkezhet. Az indulókat külön kategóriákban indítják, ám a különböző pörgések és forgások, csúszások és "repülések" nemcsak a versenyzők számára, de a nézőknek is igencsak kellemes perceket szereznek.
A snowpark
A snowpark
Jelentkezni a helyszínen lehet sí és hódeszka kategóriákban, a benevezési díj 20 lej. A tervek szerint külön indítják a 14 év alatti fiúkat és lányokat, a 18 év alattiakat, valamint a felnőtt férfiakat és nőket is. A 18 év alattiaknak szükséges egy írásos engedély a benevezéshez a szüleiktől.

A Románia egyik legjobbjának tartott hóparkjában a munkálatok jelenleg is zajlanak, hogy kiváló körülmények közt fogadhassák Románia és Magyarország legjobbjait, valamint versenyzőket várnak Lengyelországból és Csehországból is.
Az időjárás eddig a szervezőkkel van: a héten újabb 30 cm friss hó hullott.

Bővebb információ: madarasihargita.hu
Liptay Dávid így vallott a Madarasi Hargitáról:
"Azt hiszem talán mindannyiunknak, akik a Kárpát-medencében lakunk, szívügyünk az egész Kárpátok hegység, csak néha sajnos megfeledkezünk róla. Én a Kárpátok hegyvonulatának minél több pontját szeretném bejárni, és minél több helyen szeretnék snowboardozni. És egyértelmű, hogy ezek közül az első helyen számomra a Székely havasok állnak. A Madarasi Hargitára azért kell sok erőt összpontosítanunk, mert a már meglévő infrastruktúrája, adottságai, és menedzsmentjének újszerű szemléletmódja miatt kiemelkedő hírvivője lehet az erdélyi Kárpátok síterepeinek. Sok-sok külföldi ismeretség fűződik a snowboard világkupákat megjáró életvitelemhez, a sportág versenyzői közül sokakat barátomnak tartok. És ha csak arra gondolok, hogy a két székely fenegyerek barátomat - Sipos Zalánt és Kinda Gézát - is a sportnak köszönhetem, hálás lehetek a snowboardozásnak!"
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.