Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

8. alkalommal ünnepelik a Snowboardosok Világnapját

2013.12.13. MSBSZ

8. alkalommal ünnepelik a Snowboardosok Világnapját 27 ország közel 100 helyszínén ugyanazon a napon deszkáznak a fiatal snowboardosok. A Nemzetközi Snowboard Szövetség nyolcadik éve rendezi meg a Snowboard Világnapot, amelyhez Brazília, Dél-Afrika, Kína de még Portugália is csatlakoztak.
A világ, közte Magyarország is együtt ünnepel aranyvasárnap. A Normafán és Eplényben a környezettudatosság jegyében hóépítéssel, csúszkálással, baráti beszélgetéssel, vetítéssel tisztelegnek a sport előtt.
Az idei, világméretű rendezvény a környezet védelmére buzdít hódeszkázás közben is: ne szemetelj az erdőben, amit eldobnál, vidd el a zsebedben a következő tárolóig! A magyarországi rendezvények is szem előtt tartva a jó ügyet, felhívják a figyelmet a környezetvédelemre.
"Szeretnénk megkérni a résztvevőket, hogy lehetőleg tömegközlekedéssel érkezzenek a helyszínekre" – mondta Gémesi Jóka főszervező, aki a rendezvény előkészítése, kivitelezése során maga is környezetbarát megoldásokat választ.
"A budapesti, Normafabéli rendezvény alkalmával a Városligeti Műjégről származó jégkaparékot hasznosítjuk újra, a snowboard pályán a hóépítés kizárólag kézi erővel történik a rendezvény napjának délelőttjén, így nincs szükség több kör teherautós hószállításra sem" – részletezte a megoldásokat.

A szervezők sajnos kevés esélyét látják a karácsony előtti havazásnak, így december 22-ére a hazai hódeszkások újból megépítik kicsiben a normafai pályájukat.
Az eplényi Sí Arénában pedig a napok óta dübörögő hóágyúk biztosítják a pályákhoz és a funparban lévő elemekhez a havat.
További információk:
www.facebook.com/WSDHungary
www.facebook.com/siarena
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.