Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Extrém száguldás Annabergen - Ősszel nyit a megazipline!

2019.08.01. sielok.hu

A repülés élményébe hamarosan Annabergen is belekóstolhatunk! Szeretnél 100-zal végigrepeszteni mindössze 89 másodperc alatt az 1,3 km hosszú zipline pályán, gyönyörű alpesi környezetben, a völgyön keresztül? Már készülőben az élmény, idén ősszel ti is kipróbálhatjátok!
Az annabergi megazipline látványterve
Az annabergi megazipline látványterve
Az egész éves turizmus fellendítése nagy kihívás Alsó-Ausztriában is. 2011 óta 57 millió eurót fektettek a régióban abba, hogy a síterepeket egész évben látogassák a turisták. Ennek köszönhetően 5 éven belül a látogatók éves száma 59.000-ről 200.000-re nőtt. Hogy folytassák ezt a sikertörténet a jövőben is, most egy újabb projektet tűztek ki célul.

1,65 millió eurós beruházás

A St. Corona Családi Aréna és a mönichkircheni „Schaukelweg” gyermek élménypálya után most Annabergen is nagy projektbe kezdtek: egy 1,3 km hosszúságú zipline kötélpályát építenek, ami a tervek szerint 2019 őszére készül el. A mega flying foxon a 100 km/h-s sebességet is elérhetjük, így összesen 89 másodperc alatt a völgyben landolhatunk, 386 méteres magasságkülönbséget legyőzve ezzel. Az adrenalin-hajhászoknak kötelezően ajánlott a pálya tesztelése!
A beruházás teljes összege 1,65 millió euró.
Petra Zeh polgármesterasszony, Petra Bohuslav, gazdasági-és turisztikai osztályvezető és Jochen Danninger, az ecoplus ügyvezetője
Petra Zeh polgármesterasszony, Petra Bohuslav, gazdasági-és turisztikai osztályvezető és Jochen Danninger, az ecoplus ügyvezetője

All Inclusive: kilátótorony is egyben

Az Alsó-Ausztria felvonótársaság vezetője, Markus Redl a napokban nyilatkozta: "A zipline épülete kilátótorony is lesz egyben. Az építési munkálatok 2019 júliusában kezdődnek, és a próbaüzem ősszel kezdődik. Így ezután a felvonó nyaranta is üzemelni fog." Zipline kedvelők figyelmébe ajánljuk ezt a gyűjteményt! 
Források:
- "Annaberg bekommt einen Mega-Flying Fox" - heute.at
- "Spatenstich für neue Zipline" - noen.at
- "Spektakuläre Zipline in Annaberg" - mariazellerland-blog.at
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (4)
R&R Residenzen Hotel
Igényes, modern 4 csillagos szálloda wellness részleggel Mitterbach am Erlaufsee központjában, gyalogosan mindössze 450 méterre Gemeindealpe síterepétől! Mariazell: 3,5 km, Annaberg: 17 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Junges Hotel Annaberg
Ifjúsági szállás Annabergben, a legközelebbi felvonótól és a nagyparkolótól 3 km-re. A házban összesen 108 férőhely van, 4 db kétágyas, 22 db négyágyas és 1 db 12 ágyas szobában. Minden szobához tartozik fürdőszoba WC-vel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.