Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Quattro Síiskola Eplény

Quattro Síiskola Eplény
Profil:sífelvonó / kölcsönző
Síterep:Eplény
Oktatók:Garamvölgyi Olivér / Dima Levente
Oktat:alpesi sí / snowboard
Vállal:egyéni / csoportos / felnőtt / gyerek
Szint:kezdő / haladó
Nyelv:magyar / angol / német
Cím:8413 Eplény, Veszprémi u. 68/A.
Telefon:70/425-7687
Quattro Síiskola Eplény
Az eplényi Quattro Síiskola, Síóvoda és Snowboardiskola várja vendégeit a legkisebbektől a legnagyobbakig, a teljesen kezdőtől a haladókig. Az Intersport Síaréna 49 hóágyúja biztosítja az oktatáshoz szükséges hómennyiséget egész télen. Több mint 30 profi oktatóval dolgoznak, akik hazai és nemzetközi oklevelekkel is rendelkeznek, így biztosítva a biztonságos, szakszerű és költséghatékony sítanulást.

Az Intersport Síarénában 4 tanulópálya is rendelkezésre áll, mindegyiken egy-egy tanulófelvonóval, hogy könnyen el tudjuk sajátítani a síelés és felvonózás alapjait. Itt található Magyarország legnagyobb kezdő- és családbarát pályája, ami 2017-ben került kialakításra. A kényelmes feljutásról az Intersport 2 üléses sífelvonó gondoskodik.

A sípálya 1 km hosszú, és úgy lett kialakítva, hogy a kezdőknek és gyerekeknek lehetőséget adjon a gyakorlásra, tudásuk csiszolására a tanórák után. Az utolsó 500 méteren 50 méterre kiszélesedik a pálya, és nagyon alacsony leejtéssel rendelkezik, hogy segítse a gyakorlásban kezdő vendégeinket. Minden korosztálynak tudnak síoktatást vagy snowboardoktatást nyújtani, különböző oktatási kategóriájuk segítségével. Síoktatás már elérhető 3 éves kortól, snowboard oktatás pedig 6 éves kortól!

Bővebb infó: https://siarena.hu/szolgaltatasok/oktata...
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó oktatók:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »