Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

gubics kiemelt beszámolói
gubics
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Sziasztok!

Mi vasárnap jöttünk haza, nekünk nagyon tetszett!
Igaz hogy nem voltak kevesen, de nem láttunk egyetlen ütközést sem, a felvonóknál is volt sor, de a várakozás az minimális volt( egyszer hauseren álltunk 10 percet, de amúgy max 5 perc), szerintem aki már sielt valamelyik magyar pályán annak más fogalma van a várakozásról.
A körülmények és a kiszolgálás átlagon felüli volt, bátran ajánlom mindenkinek.
Mi Hauseren, Planaion és Hochwurzenen sieltünk az 5 nap alatt, nekünk a legjobban Planai jött be(5-ös,12-es,3-as pálya ill. kezdőknek jó lehet a 8-as, de onnan a nap végén nehezebb lehet lejutni esetleg a piros 12-est ajánlanám a kabinosig. A már egy kicsit haladóknak jó lehet a haueri höfi express pályája, igaz délutánra kicsit buckásodik.
Aki nem érez magában elég bátorságot annak a Planai 6 os pályát nem ajánlanám tiszta szívből, mert az alja elég meredek ill. délután jeges volt.
A legnagyobb tömeg a Planai 1-es ill. 2-es pályán volt.
A nagyon kezdőknek a Hochwurzeni 36-37-es pályát ajánlanám.
Szerintem a lényeg hogy nyitás körül ott legyeünk ,mert akkor nagyon jók a pályák, ill. a felvonóknál nincs senki, aludni meg ráér itthon is az ember!
Csak a legjobbakat tudom elmondani a pályákról, kényelmes felvonók , széles pályák, nekünk az 5-ből 4 nap ragyogó napsütés volt.
Már alig várjuk hogy újra mehessünk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.