Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ridehouse - Schladming vendégház


A Ridehouse vendégház egy igazán hangulatos ausztriai szálláshely. A Ski-Amade régió közepén fekszik, pont ott, ahol az Alpok megmutatja igazi csúcsait és szikláit, de még nem túl messze ahhoz, hogy túl sokat kelljen zsibbasztani az autó ülését. Budapesttől 480 km és körülbelül 4,5 óra alatt oda lehet érni. A Ski-Amade régió 760 km sípályát biztosít és a Dachstein gleccser, a hóbiztos terepek királya. A házat Zarándy András és magyar házvezetők vezetik és gondoskodnak arról, hogy mindenki jól érezze magát.

A síelőknek és a snowboardosoknak tavasszal és ősszel a gleccseren lévő tökéletes hó és a Dachstein Super Park adnak jó lehetőséget a gyakorlásra, télen pedig a teljes sírégió üzemel és a végtelen pályarendszeré a főszerep. A közelben lévő Planai, Hauser Kaibling, Hochwurzen és Reiteraml hegyek néhány perc alatt elérhetők. Kérésre sí és snowboard oktatást is igényelhetünk.
Síelőknek kiváló lehetőség a schladmingi, négy hegyet összekötő síhinta, amit több nap alatt lehet csak végigsíelni. A sífutóknak sem kell bemutatni Ramsaut. Ugyanis itt rendezték, a 2000-es világbajnokságot és a világ élvonala koptatja a környék útvonalait. Tavasztól a mountainbikeosok, kirándulók, siklóernyősök és pihenni vágyók kedvenc terepe a régió, de ne szaladjunk annyira előre!

Arról is gondoskodtunk, hogy ne csak a pályán érezzétek jól magatokat, hanem a házban is. A házban külön társalgó (buli szoba) vár benneteket, emellett ingyenes internetezési lehetőség, WIFI is van. A TV-hez videó és Play Station van csatlakoztatva. Lehet még csocsózni és darts-ozni. A ház családia konyháját igény szerint használhatják a vendégek. Egy szónak is száz a vége ezt nem lehet kihagyni. Egyéni utazókat is szívesen látnak, de a házikó remek lehetőség baráti társaságok, kisebb vállalatok és csapatépítő tréningek vendégül látására. 26 férőhelyben találhatunk tusolófülkés, WC-s, mosdós szobákat is. Részletes szobabeosztás letölthető a ridehouse.hu honlapról.
Ridehouse - Schladming vendégház
Cím:
 Térkép Útvonalterv8970 Schladming, Obere Klaus 47.
Telefon:+36 30 219-0801, +43 699 180 20 370
Email:zarandyandras@gmail.com
Web:http://www.ridehouse.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ridehouse
magyarul beszélünk
magyarul beszélünk
Síterepek a közelben
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »