Villa Jazz Apartmanház

Magyarul beszélünk
Pályaszállás
Wellness

Szállásfoglalás

Vár a Villa Jazz!

Apartmanházunkban 9 különböző méretű apartman található, mindegyik teljesen felszerelt konyhával, kényelmes fürdőszobával rendelkezik. Szállodai minőségű ágyneműt, törülközőt, konyharuhát biztosítunk vendégeinknek. A ház alagsorában található a sítároló és az ingyenesen használható, mosó- és szárítógéppel felszerelt mosókonyha.
Szabad apartmanjainkról, árainkról a weboldalunkon (www.villajazz.hu) tájékozódhat.

Apartmanházunk automatizált szálláshelyként működik, nincs személyes kontaktus a személyzet és a vendégek között. A ház előterébe kapukóddal, az apartmanokba a check-in boxba előre kikészített kártyával tudnak vendégeink belépni. Az előzetes online bejelentkezés lehetővé teszi, hogy vendégeink a hosszú út után azonnal elfoglalhassák szobáikat.

Elhelyezkedés

A kreischbergi sípálya csak 10 perc autóval. A Villa Jazz Apartmanház Murau belvárosában, a macskaköves Anna Neumann utcában található. A Mur parti 450 km-es kerékpárút a ház előtt halad el, a folyóparti sétánytól csak egy hangulatos lépcső választja el apartmanházunkat. Vendégeink a finom muraui sört a háztól pár lépésre található hangulatos Bier Apotheke sörözőben vagy akár az utcánk végében található Murau Sörgyárban frissen csapolva kóstolhatják meg! A legközelebbi kávézók, éttermek, hatalmas játszótér 3-5 perc gyalogos távolságra találhatóak. A szupermarketek (Billa, Hofer, Lidl, Spar) autóval 1-2 perc alatt elérhetőek.

Apartmanok

Családi lakosztály, 7 fő részére
A Családi lakosztály a földszintről nyílik, kétszintes, többlégterű apartman két hálószobával, fürdőszobával, egy plusz különálló toalettel, az emeleten pedig egy hatalmas amerikai konyhás nappalival, étkezővel rendelkezik. Az egyik hálószoba egy 180 cm-es franciaággyal, az ebből nyíló másik hálószoba egy különálló és egy emeletes, normál méretű ággyal, az emeleten lévő nappali egy kényelmes 180 cm-es franciaággyal rendelkezik. A két szintet egy látványos, kényelmes lépcső köti össze. Alapterülete 83 m2.

Standard apartman, 2 fő részére
Standard apartmanunk a ház földszintjén található. Nappalija magába foglalja a hálórészt franciaággyal és az amerikai konyhás étkezőt. 2 felnőtt, ill. babával érkező szülők részére ajánljuk. A nappali ablakai egy kis utcai pihenőre, míg a fürdőszoba ablaka az Anna Neumann utcára néz. Alapterülete 22 m2.

Deluxe apartman, 4 fő részére
Deluxe apartmanjaink amerikai konyhás nappalival, háló- és fürdőszobával, részben vagy teljesen a Mur folyóra néző kilátással rendelkeznek. A hálószobában és a nappaliban egy-egy kényelmes 180 cm-es franciaágy található. Alapterülete: 44 m2

Deluxe városra néző apartman, 4 fő részére
Az első emeleten található. Két egymásból nyíló szobával, külön konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Mindkét szobában egy-egy kényelmes 180 cm-es franciaágy található. Alapterülete: 40 m2

Superior Apartman, 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyerek részére
Két Superior apartmanunk a ház második emeletén, a tetőtérben található. Egy- és kétlégterű kialakítással. A nappali részben kinyitható bőrkanapé, amely egy felnőtt vagy két gyermek számára ideális, a hálórészben kényelmes franciaágy található. Alapterülete: 35 m2.

Deluxe családi apartman, 4 felnőtt vagy 3 felnőtt és 2 gyerek részére
Deluxe családi apartmanunk a ház második emeletén, a tetőtérben található. Amerikai konyhás nappalival, háló- és fürdőszobával rendelkezik. A hálószobában egy 140 cm-es franciaágy és egy 90 cm-es egyszemélyes ágy található. A nappali részben egy kinyitható bőrkanapét helyeztünk el. Alapterülete: 47m2
SZÁLLÁSADATOK
Cím: 8850 Murau, Anna-Neumann str 23    Útvonalterv ›    Térkép ›
Telefon: +43 676 4459 548 , +36 20 320 7950
Email cím: villa@villajazz.hu
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.