Menü ≡

Head i Supershape Rally síléc, 219.990 Ft helyett

Apróhirdetés feladásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
Head i Supershape Rally síléc, 219.990 Ft helyett
szaküzlet Keres/Kínál: Kínál
Új/Használt: Új
Felnőtt/Gyerek: Felnőtt
Termék kategória: Síléc
Ár: 179.990 Forint
Település: Egész Magyarország
Hirdető: ROKON Sport
Dátum: 2021.02.17.
A hirdető további hirdetései »
A Head Rally a Supershape családban a terepviszonyokhoz legjobban alkalmazkodó tagja. A Magnumhoz képest 4 mm-el szélesebb dereka, és a kezeletlen pályarészeken jobban "felúszó", de teljesen megegyező szerkezete azért kitűnően működik a simára vasalt lejtőkön is. Rádiusza is csak kis mértékben tér el a sorozat legagilisabb tagjától, a Magnumtól, cserébe viszont ugyanennyivel több stabilitást nyújt használójának.

Szintén magas szinten síelhető vele mind a rövid- szlalom, mind a hosszú lendületű óriásműlesikló stílus. De mindezt főleg lendületes, az átlagnál nagyobb sebességre képes, haladó-sportos síelők számára.

A Rally-t is "diagonál" hátsó síkötéssel látták el. Egy esetleges esésnél a hátsó kötés átlósan is képes kioldani a sícipőt, ezzel csökkentve a lábsérülések kockázatát. A kötés továbbá alkalmas a Grip Walk (GW)rendszerű sícipők befogadására is.

A Head Rally rendelkezik az ERA 3.0 Speed technológiával, melynél a síléc első 10 %-ának feszítettségét(hídját-camber) alakították át "rocker" formájúvá, így az eddiginél még kormányozhatóbbá, a kiszélesített profilja révén pedig kisebb íven képes fordulni, azaz fordulékonyabbá vált. A 3-as szám harmadik elemeként szintén a síléc elején alkalmazott "intellifibers" rezgéselnyelő rendszer gondoskodik a maximális stabilitásról.

Felhasználási terület: Főleg karbantartott sípályák, de jól viszonyul a elhanyagoltabb, vastagabb hóval borított pályarészekhez is.


-Kers technológia
-ERA 3.0 S technológia
-Speed Rocker
-RD versenystrukturált UHM c talp
-Grafén világkupa szendvics cap szerkezet.
-Speed platni középen 13mm, Triple Freeflex technológia
-Graphene technológia

A Head Supershape sorozat síléceibe is beépítésre került a Graphene technológia. A grafén anyag felfedezéséért két tudós 2010-ben Nobel díjat kapott.(Andre Geim és Konsztantyin Novoszjolov). Nanotechnológiával a grafit lehantolásával előállított anyag az acélnál 200-szor erősebb, a gyémántnál is keményebb és mégis olyan rugalmas, mint a gumi. Az egy atomnyi vastagságú grafitrétegű grafén a műanyaggal keverve erősebbé és sokkal könnyebbé teszi azt.

A grafén felhasználásával a Supershape sílécek is még irányíthatóbbá, hajlékonyabbá és könnyebbé váltak.
Ha üzenetet akarsz küldeni a hirdetőnek, előbb regisztálnod kell, vagy be kell lépned.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s

Szaküzlet akciók

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »