Apróhirdetés feladásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
Túralécek kötéssel és fókával komplett szettben, AKCIÓ!
Keres/Kínál: Kínál
Új/Használt: Használt
Felnőtt/Gyerek: Felnőtt
Termék kategória: Túrasí-felszerelés
Ár: 99.900 Forint
Település: Egész Magyarország
Hirdető: Montagna Sport Budapest (szaküzlet)
Dátum: 2023.05.17.
Látták: 295
A hirdető további hirdetései »
Túralécek kötéssel és fókával komplett szettben, kedvező áron!

Méretek, leírás, bővebb információ honlapunkon:
https://montagna.hu/termekkategoria.../silecek/hasznalt-silecek...DYNAMIC Mountain King + DIAMIR Fritschi Freeride Túrakötés + Kohla Fóka
69 900 Ft – 79 900 Ft
162 cm | 180 cm
Ez egy mindenre alkalmas túrasí, fantasztikus súly-teljesítmény aránnyal. Erős rockerrel ellátott, ezáltal könnyen navigálható a mély havas részeken. Oldalfalas, famagos, figyeltek a súlykönnyítésre is. Túrakötéssel szerelt, azaz lecsúszás mellett a “Fóka” felrakása után lehet túrázni is a havas hegyekben. A kötés és fóka benne van az árban.

SALOMON Qst 92 2018 + SALOMON Guardian 13 Túrakötés + KOHLA Fóka
84 900 Ft
177 cm
A Salomon QST 92 kitűnő választás az atletikus középhaladó és haladó síelők számára, akik kezelt pályán töltik idejük nagy részét, de nem félnek néha kitekinteni a kezeletlen pályán kívüli hótömeg felé, amikor van rá lehetőség. Famag+karbon/Koroyd méhsejt rétegének köszönhetően rendkívül változatos, bárhol jól teljesítő síléc, szinte kompromisszumok nélküli választás. Túrakötéssel szerelt, azaz lecsúszás mellett a szőr felrakása után lehet túrázni is a havas hegyekben. A kötés és a fóka benne van az árban.

VÖLKL V-Werks Bmt 94 2017 + MARKER Tour F10 Túrakötés FÓKA NÉLKÜL!
104 900 Ft – 129 900 Ft
176 cm 186 cm
A Völkl V-Werks BMT 94 túrasílécek pehelykönnyűek, pillanatok alatt fordulnak, és még a legmeredekebb és legjegesebb lejtőkön is megállják a helyüket. A Völkl többrétegű Woodcore Lite és 3D Ridge karbon burkolatú konstrukciójával a V-Werks BMT 94-el úgy fogod érezni magad, mint Superman amikor a fókával mászol felfelé, és úgy síelsz lefelé, mint Dash Longe. Ne aggódj a full rocker profil miatt, a Völkl azon kevés cégek egyike, akik sikeresen ötvözik a camber nélküli manőverezhetőséget az erős éltartással a keményebb havon is.


VÖLKL Vta 80 2020 + MARKER Tour F10 Túrakötés + VÖLKL Fóka
119 900 Ft
hegyekben. A kötés és fóka benne van az árban.
163 cm
Ez az egy mindenre alkalmas túrasí, fantasztikus súly-teljesítmény aránnyal. Ez a tip rocker síléc soha nem hibázik, köszönhetően a Power Shell és Tourlite fa mag feletti ICE.OFF felső lapnak, valamint a VTA Superlite outline-nak és a mérsékelten kúpos profilnak. Túrakötéssel szerelt, azaz lecsúszás mellett a “Fóka” felrakása után lehet túrázni is a havas

VÖLKL Vta 84 2020 + MARKER Tour F10 Túrakötés + VÖLKL Fóka
124 900 Ft
170 cm
Ez az egy mindenre alkalmas túrasí, fantasztikus súly-teljesítmény aránnyal. Ez a tip rocker síléc soha nem hibázik, köszönhetően a Power Shell és Tourlite fa mag feletti ICE.OFF felső lapnak, valamint a VTA Superlite outline-nak és a mérsékelten kúpos profilnak. Túrakötéssel szerelt, azaz lecsúszás mellett a “Fóka” felrakása után lehet túrázni is a havas hegyekben. A kötés és fóka benne van az árban.


VÖLKL Vta 88 2020 + MARKER Tour F10 Túrakötés + VÖLKL Fóka
124 900 Ft
170 cm
Ez az egy mindenre alkalmas túrasí, fantasztikus súly-teljesítmény aránnyal. Ez a tip rocker síléc soha nem hibázik, köszönhetően a Power Shell és Tourlite fa mag feletti ICE.OFF felső lapnak, valamint a VTA Superlite outline-nak és a mérsékelten kúpos profilnak. Túrakötéssel szerelt, azaz lecsúszás mellett a “Fóka” felrakása után lehet túrázni is a havas hegyekben. A kötés és fóka benne van az árban.

Egyéb sílécek, sícipők széles választékban. Nálunk többszáz lécből, bakancsból választhatja ki a legmegfelelőbbet!
ATOMIC, FISCHER, SALOMON, HEAD, ROSSIGNOL, BLIZZARD, VÖLKL, DALBELLO, Nordica, ELAN, TECNICA lécek és cipők, teljes méretskálában! Tekintse meg honlapunk kínálatát!

Régi felszerelését beszámítjuk! Termékeink kikölcsönözhetőek, kipróbálhatóak, ha kölcsönzés után valami bevált, akkor természetesen annak vételárából lejön a már korábban megfizetett kölcsönzési díj!

Használt és új termékeinkre egyaránt 1 évnyi teljes körű garanciát vállalunk!

Az üzlet változatlanul a Nagy Lajos király út 136-ban található, belső udvarban; nyitva tartás a honlapunkon! Tel.: 70/617 0244
Ha üzenetet akarsz küldeni a hirdetőnek, előbb regisztálnod kell, vagy be kell lépned.


Szaküzlet akciók

Nincs aktuális akció
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.