Időjárás témájú cikkeink

Salzburgi hókörkép, avagy hol síelhetünk

2022.12.04. Stánicz Balázs
Immáron december első hétvégéjét tapossuk, lassan minden síelő és snowboardos felébred a nyári álmából. Eddig jórészt csak a gleccsereken csúszhattunk, a napokban több alacsonyabb síterepen is kezdetét vette a szezon, igaz egy-két kivételtől eltekintve egyelőre szerény kínálattal. Salzburgi körkép következik.

Félméteres hó érkezik Ausztriába

2022.12.03. Stánicz Balázs
Az Adria felől érkező mediterrán front hozhat jelentősebb havat Ausztria déli részére. Elsősorban Karintia egyes részei, Kelet-Tirol Karintiával határos része kaphat a hóból.

Hol lehet síelni december elején Ausztriában?

2022.11.30. 2022.12.02. Bata Attila | frissítve: 2022.12.02.
Alakul a dolog. Az előző hétvégére megnyitott síterepekkel együtt már 13 helyen lehetett síelni Ausztriában. Azt már most biztosra lehet mondani, hogy ez a szám a mostani, december 3-i hétvégére legalább megduplázódik.

Webkamera válogatás - nézegess havas sípályákat!

2022.12.01. síelők.hu
Kiválogattuk a legszebb webkamerákat, a legtöbb hóval borított sípályákról, hogy kedvet csináljunk a síeléshez. Nézegess havas hegycsúcsokat, lejtőn suhanó síelőket!

Madonna di Campiglio: elkezdődött a síszezon

2022.11.27. Bata Attila
A tervek szerint a november 19-20-i hétvégén nyitották volna meg az első pályákat Madonna di Campiglio síterepén, de az időjárás közbeszólt. Tegnap azonban már nem volt akadály! A 156 kilométernyi pályával büszkélkedő síterep az idén több újdonsággal is készült.

Helyzetjelentés az osztrák sípályák szezonkezdetéről

2022.11.25. Bata Attila
A hétvégén újabb síterepek nyitnak ki Ausztriában. A héten havazás és a hideg is megérkezett a hegyekbe, így sok helyen folyamatosan hóágyúznak és készülnek a nyitásra. A legtöbb síterep december első, illetve második hétvégéjére tervezi a nyitást.

Maribor-Pohorje: hétvégére kinyit a szlovén síterep

2022.11.25. Bata Attila
A hételejei mediterrán ciklon Szlovéniába is sok csapadékot hozott, a hegyekben néhány részen körülbelül fél méter friss havat. Ugyanennyi hóról számolt be a Mariborhoz közeli Pohorje síterepe is, ahol a hétvégére az Areh részen beindítják a sílifteket.

Obertauern: november 25-én kezdődik a síszezon

2022.11.24. Bata Attila
A salzburgi síterepen a terveknek megfelelően pénteken, november 25-én kezdődik meg a 2022/23-as síszezon.

A legjobbkor jött a havazás a nyitásra készülő síterepeknek

2022.11.22. Bata Attila
Hétfőtől szerdáig tartó havazás érte el az Alpok nagy részét. A mennyiség nem tekinthető még hatalmasnak, de sok síterepnek hatalmas segítséget jelent a sípályák nyitás előtti előkészítésében.

Schladming (Planai) pénteken megkezdi a síszezont

2022.11.21. Bata Attila
Az elmúlt napok friss hava és a hóágyúzáshoz kedvező hómérsékletek megtették jótékony hatásukat, így november 25-én, pénteken, beindítják az első liftet a stájerországi Schladminghoz tartozó Planai síterepén.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.