Menü ≡

Időjárás témájú cikkeink

2021.01.25.
Bosznia-Hercegovina: közös síbérlet négy síterepre
Múlt hét kedden jelentette be négy boszniai síterep (Jahorina, Bjelašnica, Ravna planina és Vlašić), hogy ezentúl egy közös, 10 napos bérlettel, mind a négy síterep használható mind a belföldi, mind a külföldi síelők részére.
2021.01.24.
Már 5-6 méter vastag a hó a szlovén hegyekben
A hétvégén újabb havazás "kapta el" az Alpok déli oldalát, és ilyenkor az olasz, dél-ausztriai és dél-svájci síterepek mellett a szlovén hegyek sem maradnak ki.
2021.01.22.
Szlovénia: szombattól ismét kinyithat néhány síterep
Két hét szünet után ismét engedélyezik azoknak a szlovén síterepeknek a megnyitását, ahol a régióban javultak a koronavírus fertőzöttségi adatai. Hétvégétől nyithat Maribor-Pohorje, Kope, Vogel, Krvavec és Velika planina.
2021.01.17.
Hóágyúval havazták be a szánkódombot Szolnokon
A Hómenők Kft hóágyújával két nap alatt szánkózásra alkalmas havat készítettek az Alföld közepén. A Várkonyi téri szánkódombot a járványügyi előírások betartásával és korlátozott létszámmal használhatják az érdeklődők.
2021.01.16.
Hol lehet síelni Magyarországon a hétvégén?
Az idei szezon legjobb hétvégéje előtt állnak a hazai pályák. A pályák számában és hosszában is a legtöbb most áll a hazai síelők rendelkezésére. Egy rövid körkép a síterepek közösségi médiában közzétett információi alapján.
2021.01.15.
Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely: nyitás szombaton
Hétvégén a kelet-magyarországi Sátoraljaújhely mellett található Zemplén Kalandpark behavazott sípályáján is lehet síelni.
2021.01.15.
Ausztria, Svájc: méteres havazás az elmúlt napokban
Intenzív havazás érkezett az Alpok északi oldalára az elmúlt napokban. Egy nagyon rövid szünettel két hullámban egy méter körüli friss hó hullott 2-3 nap alatt Ausztria nyugati részében, valamint Svájcban.
2021.01.14.
Visegrád: péntektől már itt is lehet síelni
Pénteken reggel 9-kor az 1/A, fő hóágyús pályával és a bébi pályával kezdi meg az idei szezont Visegrád-Nagyvillám síterepe.
2021.01.12.
Méteres havazás érkezik az Alpok északi oldalára
Az év első nagyobb havazása kezdődik ma az Alpok északi oldalán. A déli oldalon (Karintia, Kelet-Tirol, Olaszország vagy Szlovénia) már bőven hullott ezen a télen, most itt az ideje, hogy a főgerinctől északra található síterepek is részesüljenek a hóból.
2021.01.11.
Kedden kezdődik a szezon a Mátraszentistváni Síparkban!
Kedd 9:30-tól már a Mátrában is lehet síelni, megnyitja kapuit a Mátraszentistváni Sípark. Első napon már üzemel a négyszemélyes ülőlift és 1,6 kilométernyi pálya. Hamarosan újabb pályát és ezzel együtt újabb liftet is használhatnak a síelők.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »