tomocso által küldött hozzászólások listája
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üzenet szövege | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Szia!
Köszi mindent, mar nagyon varom, tényleg nagyon jo hely!! MEGJÖTT A HÓ!!!!!!!!!!! :))) A webkameran minden tiszta feher, vegre ugy nez ki mint egy igazi sicentrum!! Ugy nez ki minden tokeletes lesz!! Mégegyszer köszi, neked is jo sielest (gondolom mész vhova) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Juhuuuuu!!
A képeket nezegetve nagyon megjott a kedvem!! Tényleg nagyon szép helyre megyunk!! DE JÓÓ!!!! Csak remélem en is ilyen havas képeket készithetek! :) Nem fogunk unatkozni azthiszem, csak legyen idonk mindent megnezni!! Nem tudom pontosan melyik szallasba megyunk de pálya melletti mert kepet lattam rola!! JA! de megtaláltam, a Vijolica apartmanban leszunk. A forro csokit semmikeppen nem hagyjuk ki!:) Az üzeneted lementem mint turistakalauz!! köszi igy mar nem aggodok (esetleg a HÓ miatt) , csak varom nagyon |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ja!!!
Jövö hetre havat varnak az ottaniak, e-mailen irtak!!! :)))))) |
h i r d e t é s
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
Ugy konkretan nem erdekel semmi esetleg hogy (mint mar irtam) szerinted nem keves e az ottani pályamennyiseg, vagy van e vmi hosszabb pálya amiben el is faradok mire leérek!! Bár ha keves is a pálya akkor sem lesz rossz az biztos, 13-an megyunk haverok ez mar megadja a hangulatot. Te miert szerelmeseddtel bele?
|
![]()
Mi ide megyunk febr. elejen!!
Ho sztem lesz ha mas nem hoagyutol, legalábbis a webcamera képek ezt igazolják!!! Még nem voltam itt de félek keves lesz a pálya!! Mostanában Mariborban voltunk de mar ott is kevesnek bizonyult a pályamennyiseg!! Ha van vkinek tapasztalata örülnék neki!! |