Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kolombusz007 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kolombusz007
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
2012.02.20. 09:38
Sziasztok,

Mi péntek este fél 12-re értünk ki, az út végig havas volt, teli meglepetésekkel 70-80km/h lehetett tartani. A szerpentines rész is végig havas volt, de le volt túrva. Az út burkolat állapotát inkább nem minősíteném.
Vasárnap délután visszafelé már végig vizes vagy száraz volt.
Szombat és vasárnap végig jó idő volt a sípályán. A felvonóknál nem volt nagy sor, 1-2perc várakozás. A felvonósok segítőkészek.
A kezdő pálya 2lei/menet, mellette a piros pálya 5lei/menet, a 4üléses 7lei/menet. A pályák általában délután 2ig élvezhető volt síelni, utána lesíelté vált.
A síkultúra terén van még mit fejlődniük. Segítőkészség a pályán nem jellemző, ki és merről előz és milyen közelről, ez sem érdekes. Átgázolni mások sílécén, ez náluk természetes és megszokott. Ja és imádtam a felkészültség nélkül érkező, sítudás mentes, utcáról beeső, farmeros síelőket. Akik sítudásukhoz nem megfelelő sebeséggel közlekedtek a pályán, kamikaze üzemmódban. A hegyimentők le is vittek egy párat a pályáról ezekből.
A hüttékben a dohányzási kultúra még finomításra vár és a vendéglátásban dolgozóknak a nyelvtudásán is van még mit fejlődni. Mert románon kívül nem igazán beszélnek semmilyen nemzetközi nyelven, még sajnos minimál szinten sem.
A szállás ár érték arányos,egy főre 100-120lei/2éj. Tiszta, gondozott, igényes a maga szintjén.
Összességében ezért a pénzért az ember egy hétvégi síelésért nagyon többre ne is számítson.
Üdv.
kolombusz007
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
2012.02.16. 15:12
Sziasztok,

Tud valaki friss infóval szolgálni az út viszonyokról (DN79B) - Szalonta - Tenke(DJ795) - Belényes(DN76/E79) - AranyosI út (DN75). . azt szívesen fogadnám. Péntek délután indulnánk.
Előre is köszi. Üdv.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.