Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bringás topik topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lacanator
277 élménybeszámolót írt
277
18 éve tag
2011.08.10. 12:03
Kedves Gabóca!
Mostanság ritkábban tévedek erre felé.Nagyon köszönöm ,hogy felajánlottad segítségedet.Úgy néz ki ,hogy Áronékkal és a családommal megoldódik a logisztika.(egyébként hétköznaponként ezzel foglalkozom)Remélem sikeresen végig tudjuk hajtani a távot és láthatom a ti hatékony versenyzéseteket.Üdv:Laca
Előzmény: (gaboca 120292)
Fetzer Robi
146 élménybeszámolót írt
146
13 éve tag
2011.08.10. 01:09
Azt hittem, a telefonban elmondtam érthetően, de akkor itt is:

Azt gondoltuk, hogy ha már nyeremény, akkor legalább ne nekünk kelljen az időnket azzal tölteni, hogy egyenként beregisztrálunk minden 24 órás győztest, majd még levélben, telefonon meg is kérdezzük őket, hogy akarnak-e élni a lehetőséggel, aztán aki nem, azt mégis kihúzni az elfogadott nevezések listájáról. Talán azt a "kicsi kétsoros emilt" megírni nem lett volna még olyan nagy kaland a regisztrálással együtt, akkor most nem beszélnénk semmiről. De mint mondtam, a nevezés nem veszett el, mindenki, aki az idén nem indult, vagy nem ruházta át, jövőre felhasználhatja az idei nyereményét.

Azok után pedig, ahogy a csapattársaid kavartak a ki mond le kinek a javára kérdésben, nem tartom jogosnak a "van ott némi káosz" kijelentésedet.

Sikeres versenyzést!
Előzmény: (gaboca 120330)
gaboca
3386 élménybeszámolót írt
3386
15 éve tag
2011.08.10. 00:10
Nem kell megbarátkoznod elvetve, ellentételezésként szólíthatsz Lakli Runcájsznak!
Logisztikánk megoldottnak tűnik, jobb esetben kisbusz, rosszabban két kocsi. Két szakaszról hazajövünk, (Hollókő 12 kili tőlünk)saját ágyas alvás, a harmadik után átmegyünk Tarcalra ott alszunk, és reggel megyünk Szerencsre a negyedik rajtjához.
Kösz a telefon szám transzfert, elvileg sikerült kibogozni a dolgokat, talán el volt fogadva a nevezésünk csak nem küldtek róla emilt, van ott némi káosz úgy tűnik. Két srác be bukta a nevezést, mert az egyik nem küldött lemondó nyilatkozatot a másik javára ez érthető és elfogadható. A másik viszont be regisztrált, csak nem küldött kicsi kétsoros emilt, hogy én vagyok X. Y. és nyeremény a nevezésem. Nehéz megérteni miért nem élesítették a nyeremény nevezéseket, a csapatok tagjainak nevét és az egyéni illetve duó indulókat kapásból be kellett volna tenni az elfogadott nevezések közé és utána megkérdezni tud e élni vele vagy átadja másnak.
Előzmény: (AAron 120325)
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2011.08.09. 11:04
Jó lesz a kicsi narancs, habár olyan lenéző hangzású, de megbarátkozom.
Tudok a nyereményekről, gratulálok hozzá.
Az első napon egy, de a második naptól két autó is lesz velünk, ha a logisztikában esetleg mi segíthetünk akkor szóljatok.
Ha gondolod beszélek a Zsuzsival (sportaktív), hogy csinálja meg a nevezés elfogadását, de tudnom kellene a neveket.
Harangék ma indultak el, hogy bejárják mégegyszer a távot.
A rajtban a két éves kislányom lesz a segédem, meglátod és a gyönyörűségtől a saját nyeregcsövedbe dőlsz :)
Előzmény: (gaboca 120324)
gaboca
3386
15 éve tag
2011.08.09. 10:07
A kicsi narancs, a kicsi gesztenye (by Maci-Laci) bicajos megfelelője,(lásd képet) de úgy tűnik nem nyerte el a tetszésedet... :-(

Jó lehet annak akinek nem kell fizetni a nevezésért... Mi (én és a csapatunk) azzal fizetett, hogy benevezett a 24 órásra, és nagy küzdelemben a Hegyi Mazsolákkal(akik előtt le a kalappal) sikerült megnyerni a kategóriánkat, és ezzel a felajánlott díjat, ami egy egyéniben indulás a THM-en.
És ha már így esett, nem tartottam volna etikusnak elboltolni a nyeremény nevezést, (mint a csapat többi tagja sem, akinek nem ütközött más programmal)hát így és ezért indulok én a Transon.

Persze csak akkor, ha végre elfogadják a nevezésünket mert az egyenlőre nagyon nyögve-nyelősen megy.

Laca logisztikája miatt nincsenek álmatlan éjszakáim, mint ahogy általában sem, csak gondoltam ha tudok valamiben segíteni akkor megteszem, persze ehhez először meg kell tudnom van e szüksége rá.

,,a rajtban találkozunk" Remélem a segédeimet nem kell megneveznem! :-)
Előzmény: (AAron 120312)
800-DSC09381.jpg
DSCN7102.JPG
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
17 éve tag
2011.08.07. 18:05
"Kicsi narancs nem indul a Transon"
Az meg ki?

Te Gaboca, egyszer kérdeztem, hogy jössz-e a THM-re, akkor azt mondtad, hogy tetszik, de, mivel a Harang szervezi nem akarsz.
Mi változott?
Azon kívül, hogy nem kell fizetni a nevezésért?
Netán a Harang lett jobb szervező ?
Laca logisztikája miatt ne legyenek álmatlan éjszakáid, a rajtban találkozunk
Előzmény: (gaboca 120292)
gaboca
3386
15 éve tag
2011.08.05. 08:43
Laca! Kicsi narancs nem indul a Transon, Neked logisztikád megoldva?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.