Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síbakancs választás topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
hunc333
28 élménybeszámolót írt
28
14 éve tag
2011.12.27. 14:18
Köszi a választ! Végül nem vártam tovább, és megvettem, újonnan 18000 Ft-ért. Remélem még pár évig jó lesz, aztán a kisöcsi örökli. Így akár 5 évre is le van tudva a bakancsgond. Én is a stabilitáson aggódtam, de hát majd kiderül...
Előzmény: (Hogwash 127870)
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
18 éve tag
2011.12.21. 14:15
Szia! Nem bojkott, csak nem találkoztunk még vele, én magam csak korcsolyában láttam olyat. Nagyon kicsi (3-4-5 éves) gyereknek megvenném, mert tanuláskor még nem mennek olyan tempókat, később már nem, de ez csak az én véleményem. A fiam négy éves, még jó rá a tavalyi bakancs, ha kinövi a húga örökli :) Ha ő is kinövi, akkor valamelyik talponsíelő csemete vagy unoka kapja meg :)

szerk.: Bocs, megnéztem az árát... Kettő, esetleg három normál bakancs is kitelik belőle - én a fiamnak 12 ezerért vettem újonnan bakancsot. Ennyiért nem kéne - nekem.
Előzmény: (hunc333 127847)
hunc333
28 élménybeszámolót írt
28
14 éve tag
2011.12.21. 12:27
Sziasztok! A Roces állítható bakijáról úgy látom senkinek semmi véleménye nincs...na sebaj..
Végre itt is szállingózik a hó, remélem lassan a síterepek is behavazódnak. Mindenkinek jó síelést!(én már alig várom.. :) )
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.