Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kanyarsí programok - Replaci topikja topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Pásztory Gábor
94 élménybeszámolót írt
94
16 éve tag
2012.05.09. 16:45
Kedves Laci!

Nem állhatom meg szó nélkül utolsó leveledet!
Ozsival együtt dolgozom nagyon rég óta.
Teljes mértékben osztom nézeteit. Szabó Laci mellett számomra Ő az, akinek köszönhetjük a magyar síoktatás mai szinvonalát, tisztes megbecsülését nemzetközi szinten is.
Halkan jegyzem meg, hogy Ozsival elég komoly szakmai gárda dolgozik. ( Itt nem magamra gondolok elsősorban, hisz én veled együtt csak 1998-ban végeztem el a magyar oktatói szintet. )
Ezek alapján nem nagyon értem, hogy hogyan is gondolhatod, hogy egymagad helyesebben ítéled meg a korábbi levelekben leírtakat és az egész sízést, mint a fent nevezett szakmai csapat. Az önbizalmadat csodálom!
A marketingre vonatkozó megjegyzésedet visszautasítom!!!
A SKICULT elsődleges célja a sítanulás- síoktatás. Minden más csak utána jöhet!

Pásztory
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
2012.05.09. 07:26
Jó reggelt, síelők!

„Meg ne ijedj, valamit jól csinálsz, ha kikezd a szakma”, - mondta egyszer a magyarországi marketing egyik meghatározó alakja.

Van egy „diszkrét bája” az igyekezetnek, amikor és AHOGYAN a piac egyik résztvevője a másiktól óvja a reménybeli kuncsaftot.

Más!
Ezen a filmen jól követhető egy korszerű gyártási technológia folyamata.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=zKnsyYbfC60&feature=popular

Ez a szisztéma szimpatikus nekem, hasonló elvek alapján állítom össze és próbálom egyre biztonságosabbá és hatékonyabbá igazítani azt a síoktatási technológiát, melyet most alkalmazunk. A technológia EGYIK lényeges része a síelés közben érvényesülő fizikai törvényszerűségek megértésén keresztüli, azokhoz történő alkalmazkodás.

Szép napot a kedves olvasónak,
Replaci

Utóiratként:
„A dongó fizikailag nem lenne képes repülni, de a dongó ezzel nincs tisztában, úgyhogy továbbra is repül.” Mary Kay Ash

„Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” Albert Einstein

Kép: Steve Eubanks and Robert LaMarche: Síelni jó
Sielni-jo.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.