Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Ideális körülmények vs. nem ideális körülmények topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
vanczi
1039 élménybeszámolót írt
1039
15 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2013.01.05. 02:59
Persze relatív meg nézőpont kérdése, és én se éreztem úgy sose, hogy pénzpazarlás lenne. ez inkább akkor jön elő ha valaki erősen visszaesett egy sérülés miatt, de velem is előfordul mostanában főleg, hogy egyszerűen zavar az, hogy nem tudok síelni normálisan, mert meg kellett álnom 15 kanyar után pihenni.

nyáron voltam először Ruzomberokon normális bringaparkban, baromi színvonalas, és hosszú pályák... az alkarom meg az ujjaim elég hamar feladták, állandóan meg kellett állnom, és néha már fog vicsorítva küzdöttem, hogy ki ne tépje a következő szikla vagy gyökér a kezemből a kormányt... a felvonó ugye ott volt, idő mint a tenger, és simán tudtam volna kétszer ennyit bringázni, ha felkészülve mentem volna oda. nyilván nem sajnáltam a pénzt, inkább csak az élményt amiből kimaradtam.
Előzmény: (minerel 149366)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
18 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2013.01.05. 00:10
"gyenge sítudás egy csomó kidobott pénz"
Ez szerintem hülyeség. Szörftudásom még hagy kivánnivalót maga után de minden percét élvezem és ha van rá keret az a kidbott pénz ha nem költöm el rá. Így van ez a boardal és volt az ejével is.
Ne akarjunk már szabadidős sportokat megerőszakolni azzal, hogy próbáljuk beleerőszakolni az embert egy elvárt irányba...
Előzmény: (vanczi 149359)
vanczi
1039 élménybeszámolót írt
1039
15 éve tag
2013.01.04. 23:06
hirtelen a saját példám jutott eszembe, meg amit Ozsi szokott mondani, hogy a gyenge sítudás egy csomó kidobott pénz jelent. régen csak ideális körülmények közt tudtam élvezni rendesen a síelsét, aztán mikor megtanultam mindenféle pályán naggyából jól síelni, rájöttem, hogy mennyire tudnám élvezni azt a helyzetet, ahol pár éve csak szenvedtem.

na jó azért még mindig van az a rossz pálya, ami felháborít :) meg is lepődtem idén, egy szlovák helyen, azon ami fogadott.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.