Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Gerlitzen Alpe - Karintia topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2010.02.25. 20:13
A pályák állapotával nem volt gond,mivel pont szombatra hullott le 20cm friss hó,én inkább a "közönséggel" nem voltam kibékülve.Nyilván nagyvárosi pályáról van szó,tehát a tömeg relatív,de a kulturált síeléssel nem volt köszönőviszonyban jónéhány kolléga.Nem volt véletlen a 3 nap alatt sajnos többször megjelenő és mentő helikopter sem.Néhány magyaros példa: nyugisan fekszünk az alsó hütte nyugágyain,mögöttünk 2 ágyon jó középkorú házaspár.Jön az okos magyar anyuka,a kissráca rugdossa ránk a havat 10 percig.Két középkorú szerényen szóvá teszi,erre okos,intelligens,tanult anyuka szájából kiszakad a kapanyél:" a székek foglaltak voltak,a gyerek így áll bosszút Önökön!!!"Másik:velünk síelő kezdő hölgy jön le erős hóekével,hátulról boardos gázol,léc csattan,kötés kiszakad,boardos szó nélkül megy tovább.Séta le,léc gallyra vágva.Ami szerencse,hogy a gázolót nem találtam meg.
Kiszolgáló személyzet abszolút korrekt,udvarias.Pályakezelés oké.Bőrüléses 8 személyes extra.DE ennyit tudnak az Osttiroli pályák is,negyed ennyi emberrel és kulturáltabb közönséggel. Mindenkinek továbbra is sok havat!
Előzmény: (klaci 85981)
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
17 éve tag
2010.02.25. 11:38
Mi szombaton voltunk itt, sajna csak 1 napot, de nem éreztem, hogy olyan nagy lenne a tömeg. A Klösterle hosszú pálya felvonóit használtuk, valamint a 8-személyes bőrös ülőst és a 4 személyes bubist. Ezeknél max 1 percet kellett "várni" és a pályákon is szépen eloszlottak a népek. A hó is nagyon jó volt, és változatos - volt szűz és volt keményebb jellegű is. Én élveztem!
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2010.02.24. 18:03
Szia Tibko75! Köszi minden info-t,abszolut helytálló és hasznos volt számunkra is.A szállás király volt,a pályák viszont zsúfoltak.Rengeteg a honfitárs és az északi szomszéd.Ha hangos szó vagy civakodás ment,az sajnos magyar vagy szlovák nyelven szólt,komolyan mondom,legtöbbször inkább németül és angolul beszéltem,mert bizony néha szégyelltem magam a sok felkapaszkodott műmájer miatt.Akinek nem inge,természetesen ne vegye magára.Én inkább ezentúl is megyek még 200km-t,ahol a viselkedés fordított arányban emelkedik a keleti vendégek számával.A lengyelek,horvátok tök normálisak,ill. a viszonylag régóta idejáró magyarokkal sincs gond,de a hangoskodó,nulla tudású majmok most kiborítottak.
Mégegyszer kösz Tibko! Üdv!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.