Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lachtal, St. Peter am Kammersberg - ne menjetek!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
girak
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Lachtal, St. Peter am Kammersberg - ne menjetek!
2005.09.27. 23:35
Kedves útvadász!

Most, hónapokkal később újra idetévedtem és láttam, hogy válaszoltatok.
Nos, a dolgot igyekeztem nem ellenetek kihozni, ugyanis azt magunk is megtippeltük már ott a helyszínen, hogy ez valószínűleg a Car-Tour-é. Egyébként a Car-Tour-ral voltam Klippitzthörlön 2001-ben és elsőosztályú volt az ellátás, a szállás és minden, roppantul meg is voltam elégedve. Nem mondom, hogy ugyanarra számítottam, de azért hasonlóra, főleg, hogy Klippitz még mindig olcsóbb, mint Lachtal, holott messzebb is van! Ott a kaja is jó volt, a szállás is.

Egyébként 20 éve síelek, ebből kettőt versenyszerűen, oktatok stb., szóval voltam már sokféle szállás helyen, aludtunk Szlovákiában két összetolt fotelon is, de azért az összegért, amit fizettünk, még Ausztriában is jobb szállást érdemeltünk volna.

Összehasonlításképpen: Lachtal 60 ezer volt: szállás, félpanzió, utazás, síbérlet. Magán szervezésben 65 ezerért voltunk Tauplitzban (ami azért nagyobb ám, mint Lachtal), 3 csillagos apartmanban (olyan szinten volt pályaszállás, hogy reggel az ebédlőből már lécen csúsztunk ki :), autóval utaztunk (ami ugybeár többnyire drágább, mint egy busz) és a napi három kaját ettünk. Szóval azért ne mondja senki, hogy Ausztria ilyen meg olyan drága: kicsit utána kell nézni a dolgoknak. Szóval az, amit mi ott kaptunk véleményem szerint kb. 45 ezer Ft-ot ért volna, ami mondjuk tényleg diák-pénztárcához van mérve (míg a 60 ezer akkor sem diákár, ha éppenséggel jó a szolgáltatás). Amúgy én is egyetemista vagyok.

Az, hogy a csoportvezetőnk hogy viselkedett, az más kérdés, nekem ehhez túl sok közöm nincs, főleg, hogy ott számunkra nem is derült ki, hogy a nénikkel kiabált volna egyáltalán.

Magát Lachtalt nyilván nem akarom szidni, de azért az ajánlatba ilyet leírni, hogy "Stájerország második legnagyobb síhelye" nemhogy röhejes, de inkább szánalmas. Mi akkor az első? Schladming, Dachstein, Murau együttvéve? Szóval Lachtal persze jó, ha éppen jűrnak a liftek, mert nincs szél (persze az osztrákok sem hülyék: ahol szélmalom van, ott valószínűleg gyakori a szeles rosszidő, amikor állnak a liftek). Szóval Lachtallal amúgy persze nincs gond, ha az ember tudja, hogy mire számítson.

Idén mindenesetre máshova megyünk, ha megyünk egyáltalán, bár megint csak nem én szervezem :)
Peace.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.