Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Talponsíelés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
surf
31 élménybeszámolót írt
31
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Talponsíelés
2011.03.08. 17:15
Szia! Visszatértél a témára, hát reagálok.
A versenyzők átlagsebessége természetesen nagymértékben pálya függő.Ennélfogva lehet 100 km/h vagy akár 80km/h is.Egy korábbi versenyen Voon 84km/h-val ment,de ez lényegtelen.
A szabadon sielésről.Szerintem ritka kivételektől eltekintve szinte soha nem sielünk szabadon.Állandóan figyelemmel kell lennünk a pályán lévő többi sielőre,és ez viszonylag gyakran
kényszer helyzeteket idéz elő.Ebből a szempontból a versenyzők
előnyösebb helyzetben vannak,mert előre meghatározott és megtanult pályán sielhetnek.
"Egy szabadon siző felnőtt GS léccel simán teljesiti a 70km/h átlagot" Amiről beszélünk ,ott 70-80km/h -ról van szó és ez nem mind egy.Ettől függetlenül amit irsz azt bizonyos fenntartásokkal elfogadom.Természetesen csak az a felnőtt aki egy GS lécet egyáltalán rendesen meg tud "lovagolni"De
még igy is kérdéses,hogy képes e valaki erre egész nap,figyelembe véve a folyamatosan romló pályaviszonyokat
és az ugyan csak romló erőállapotot.
Na de egy gyereknél/9 éves/se GS léc se tömeg sem elég erő.
E miatt se 70-80km/h átlagsebesség.Legalább is szerintem.
Ezért azt gondolom ,valami szőr van a hurkában.
Egyébként hét unokám van 3 7 8 9 10 13 17 évesek .Sokat sielünk együtt,van tapasztalatom s jól tudom ez mivel jár.
A kicsi ezen a télen kezdett sielni,de Őt még inkább a mesék érdeklik.Én viszont már ebből ki nőtem és bocs de nem hiszek a mesékben. Sielős üdvözlettel Surf
Előzmény: (huligan 114140)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.