Na most akkor figyeljetek! Ugyebár az volt a problémám, hogy 6,5-ről át kell-e állítanom 6-osra, ha így jön ki a számítással. Hogy elöl és hátul más értéken volt, az kissé meglepett, de a mostani polémiátokat olvasva, egyáltalán nem meglepő, aki csinálta az a "más érték" híve volt. Az a bizonyos feszítés úgy tűnik jól volt beállítva. ...Ééés itt jön a meglepetés. Elvittem a léceket, cipővel együtt egy szakszervízbe (megérdemelné, hogy név szerint kiírjam!). Magától értetődően hajszálra ugyanazokat az adatokat adtam meg. Na és mi történt: egy laza mozdulattal mindkettőt átállította 5-re!!!!ÉS mellé még óriási kioktató magyarázatot kaptam a szakszervízbeli beállítás szükségességéről. Hazatérvén persze utánaszámoltam, amiből kiderült (amit már sejtettem) hogy 12-21 kg-val könnyebb valakinek kellene lennem! Szóval ennyit a szakértelemről. A lecsatolódott lécekről remélem csak rémálmaimban fogok hallani.Viszont Nektek csak köszönet jár, mert titeket olvasva mostmár tudom, hogy mit és hogyan kell csinálnom! :-))