Megértelek, nehéz jó oktatót találni főleg az ilyen buszos turnékon. Szerintem, kiemelvén, hogy nem vagyok oktató, áldozz be pár privátórára egy valóban jó szakemberrel pl akiket Badzoli is említett és kezdjétek az alapoktól.
Nálam is az volt a gond, hogy teljesen rossz úton jártam így nem tudtam továbblépni.
Aztán egy másik fórumon folyó tartalmas eszmecserék és visegrádi pályán történő esténkénti gyakorlások valamint Lovász Laura segítsége talán már a jó útra irányított.
Erősen ajánlott itt a fórumon a síelős kivesézés olvasgatása valamit egy két SVS-re történő ellátogatás. Nagyon sok párhuzam van a sí és bord technikák között aminek megértése jobban elősegti a továbblépésedet.
Alpin előtt jó ha free-vel is már helyesen próbálsz menni. Sok szívástól kíméled meg magad. Amit a freelapod és kötésed még tolerál (és így becsapod magadat is) azt az alpin keményen eséssel bünteti:-)
Röviden ez a véleményem de lehet, hogy egy szakember tök hülyeségnek tartaná.
Sajnos a boarodos topikokban leginkább a műkedvelő amatőrök próbálnak tanácsot adni, itt nincs olyan kánaán mint a síelős kollégáknál ahol igazi síguruk válaszolgatnak a kérdésekre.