Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Val di Fiemme

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
kovitomi
92 élménybeszámolót írt
92
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Val di Fiemme
2015.04.04. 22:01
Szezonzáró sítúránk harmadik napján látogattuk meg e síterepet. Az előző két nap meleg időjárásának egy viharos széllel érkező erős hidegfront vetett véget, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy a felpuhult pályák beton keménységűre fagytak. A viharos északi szél azt a kevés havat is azonnal lefújta, amit a kevés számú síző felkarcolt. Ennek ellenére teljesen bejártuk a terepet. Predazzo felől nem lehetett felmenni, a kabinos felvonó a viharban nem járt, ezért Pampeago felől tudtunk a síhintába becsatlakozni. Egészen Obereggen-ig elcsúsztunk, majd vissza. Gyönyörű, lélegzet elállító környezetben vezetnek a pályák. Amikor a fenyvesek felett kiemelkednek a Dolomitok csipkés csúcsai, tényleg felejthetetlen látvány. A pályák szélesek, jól kezeltek, mindenki megtalálhatja kedvencét.
S akkor néhány szó a szállásunkról. Bellamonte faluban, a magyar üzemeltetésben lévő San Celso hotelban laktunk. Sokszor és sok rosszat olvastam a magyar kézben lévő osztrák vagy olasz szállásokról, a San Celso az erős kivétel: kiváló konyha, bőséges adagok. Ha elfogyott valami és kértünk, már hozták is. Udvarias személyzet, tisztaság és rend mindenhol. A szobák egyszerűek, de tágasak, és a fűtésen sem spóroltak.
Külön köszönjük a recepción dolgozó Kati kedvességét, hogy minden lehetőt megtett egy ottfelejtett telefon visszaszerzésében. (A hüttéből este hétkor motoros hószánnal hozták le a pályák aljába...)
Egyszóval így kell vendégeket szerezni, mert mi biztosan vissza fogunk menni jövőre is.
P4010073.JPG
P4010006.JPG
P4010044.JPG
P4010094.JPG
P4010109.JPG
P4010119.JPG
P4010125.JPG
P4010144.JPG
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.