Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síverseny KIZÁRÓLAG amatőr gyerekek részére

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síverseny KIZÁRÓLAG amatőr gyerekek részére
2006.04.04. 11:55
Teljesen egyetértek Veled, hiszen alapvetően csak egy széles bázisból lehetne mennyiségi és mínőségi versenysportot csinálni. Sajnos azonban ma Magyarországon, csak egy nagyon-nagyon szűk réteg engedheti meg magának, hogy a gyermekeit egyesületben versenyeztesse évi sok százezer esetleg millió Forintért. A döntö többségnek erre nincs lehetősége. Nagyon sokan vannak viszont, akik csak a sport szeretetéből évi egy-két-három alkalommal felkerekednek és egy-egy hetet eltöltenek a különböző sípályákon. Közöttük is található nagyon sok ügyes gyerek, akik szívesen összemérnék a tudásukat a hasonló körülmények között készülőkkel.
Nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy a versenyzők ellen vagyok, hiszen magam is versenyeztem hosszú-hosszú évekig (a leghíresebb magyar alpesi sielő Szalai Laci bácsi irányításával), mindössze azt szeretném, hogy a sokkal népesebb tábort képviselő amatőr gyerekeknek is legyen lehetősége.
Az igazán jó megoldást jelenleg nem tudom, hiszen arra kéne megoldást találni, hogy az igazolt versenyzőkön kívül az egyesületben síelőket is külön kéne indítani, de hogy ezt hogyan lehet ellenőrizni arra nincs ötletem
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.