Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Európa Top 5 (világ top 5)

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Európa Top 5 (világ top 5)
2006.12.14. 08:56
fz
Mint ahogyan azt leírtam, több szemszögből lehet osztályozni. Ha valaki a legmeredekebb, leghúzósabb és leghosszabb fekete pályákból álló pályarendszer, mint kiindulási alap szerint osztályoz, annak olaszhon nem nagyon jön be. Viszont, ha a természeti adottságként a napsütéses órák számát, a minőségnél pedig a pályák karbantartottságát és a liftek minőségét veszem alapul, akkor nálam Olaszország az első. (emellett csak egy plusz, hogy az arra fogékonyak, mint én, nem a katasztrofális magyar gasztronómiai vendéglátást, hanem az olaszt élvezhetem 1 hétig)
Persze az lehet, hogy csak szerencse kérdése, hogy kb azonos síelési képességekkel bíró barátaim, a francia terepek és pl. a hofgasteini terep karbantartottsági viszonyait látva elég keserű szájízzel tértek haza, míg én ahányszor csak voltam Ol.o. legkülönbözőbb síterepein, valahogyan mindig olyan napsütéses időszakban volt részem,tökéletes pályákon, hogy az már talán nem is igaz. Ez valószínüleg véletlen, de nekem csak ez a tapasztalat maradt...
Persze emellett tudom, hogy máshol sem katasztrofális a helyzet, látva az forumokat, minden helynek van rajongója, és nem mindig borús az idő ott sem, és az is lehet, hogy január végén Val di fiemme környékén kifogom a legpocsékabb időjárást. De eddigi tapasztalataim nem erről tanúskodnak.
Ciao
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.