Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5444 élménybeszámolót írt
5444
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Segitség - nem tudom hova vigyem a családot?
2007.08.24. 20:55
Ha lUngau, akkor ne Speiereck,hanem inkább Katschberg! Tavalyi szezonban itt (is) dolgoztam és nagyon jó kis síterep, absz jó tanulópályákkal, mint pl. a Königswiese vagy a két tányéros (egyik MIni Jet néven fut) melletti lejtők. A MIni Jet melletti pályán nagyon sok játékfigura van, amik alatt átlehet síelni és közbe különféle szólamok harsannak fel stb. Gyerekeknek óriási élmény. Síiskolának Skischule Friendly Carinthiát ajánlanám (Dorfplatz) - itt voltam.
Több hotelnek van uszodája, pl Hinteregger, Falkensteiner, ill. ha minden igaz a Cristallonak is. Mindegyik fenn van a hegyen, Katschbergen. Lenn a völgy mindkét oldalán vannak olcsóbb szállások, így Rennwegben (uszodáról itt nem tudok).
Gerlitzen is jó, főleg a Bergalm, itt a Berghotelnek van egy sima medencéje.
Az adott síterepekről itt a fórumban rengeteg infót találsz képekkel egyetemben.
Katschbergnél az a jó, hogy ha kevesebb hó van, akkor kombi bérletet is válthattok,ami a közeli Obertauernre is érvényes, de amikor én ott voltam (február és márc vége+április) ilyenre egyáltalán nem volt szükség, az április egyszerűen fantasztikusra sikeredett, szezon legjobb csúszása (igaz Heiligenblut is megadta)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.