Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miért SZERETEM Szlovákiát !

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
872 élménybeszámolót írt
872
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Miért SZERETEM Szlovákiát !
2009.01.22. 11:49
Annyira megy a "nem szeretem szlovakiat" topik, hogy par konkret nagyon jo elmenyt ide beirok. Hogy anno es talan most is mert szeretem:

1. Egyszer volt egy 2,5 napos turank, esti si+Chopok:

- Delutan 2 korul indulas penteken, esti sizes kb 3 ora utazas utan. (Thalen vagy van egy masik lehetoseg is a szallastol kb. 3km-re, de a nevere mar nem emlekszem)
- Szallas: http://www.jarabata.szm.sk. Jo olcso volt es a hazban volt etterem is, ami szinten olcso volt. Chopok eszak kb. 40km, del 18 km.
- Szombaton: Chopok Eszakra mentunk majd sieles utan a termalfurdobe ( a tervezettnel kicsit korabban, mert hovihar miatt delutan lezartak a hegy egy reszet ).
- Vasarnap: Chopok del sikerult sielni a palyan porhoban. ( Eletemben talan 3-szor sieltem a palyan terdig ero porhoban. Kb. 5-6 eve sielek, evi kb. 30 napot, egyszer itt ezen a vasarnapon.) Hat kellett szokni ..., de felejthetetlen elmeny igy utolag.

2. Donovaly

Itt a pattyskitol bereltunk szallast (Petyko Haza, http://www.ho.hu/szallasprivdon.shtml M7 talan). Ez is jo volt, nagyon olcso, kozel a palyahoz es volt egy hangulata. Cserepkalyha ... A palyakon is jo ho volt. Igy nagyon kellemesen toltottuk azt a 4-5 napot. Anno a nagy parkolonal levo onkiszolgallo etterem szamomra teljesen rendben volt. Sieles utan jot lehetett ott olcson enni.


Szoval 1 hosszuhetvegere esetleg max. 4-5 napra csaladdal szerintem jo buli lehet Szlovakia. (Bar az utobbi 3 evben nem voltunk, de ennek inkabb az az ok, hogy Nemetorszagban dolgozom es az osztrak terepek jobban utba esnek.) Mondjuk 1 hetre mar sokkal inkabb egy ausztriai nagy palyarendszer.

Amikor biztos nem mennek (a regi tapasztalatok alapjan): ket unnep kozott es marcius 15-i hosszuhetvegen. (De ez kb. igaz Semmeringre is.) Januar kozepe, vege egesz jo szokott lenni anno. (Keves ember es jo ho.)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.