Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miért nem szeretem Szlovákiát

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Daddy
346 élménybeszámolót írt
346
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Miért nem szeretem Szlovákiát
2009.12.15. 10:39
Tisztelem a gusztusodat. Én több mint 30 azaz harminc évig (nem kalandvágyból, vagy katasztrófa-turistaként) síeltem (Cseh)Szlovákia "szockó" pályáin illetve terepein, és nagyon örülök annak, ha már nem ilyen körülmények közé kerülök.
Miért probléma az, ha egy szállás barátságos, kényelmes? A fürdőszoba nem közös (ebből következően a nap elején és a végén nem kell előtte sorban állva várakozni)a folyosó végén ( esetleg a közepén)? Miért baj az,ha a fűtés megfelelő hőmérsékletű, vagyis nem jégverem, de nem is szauna (mert gyakorlatilag ezt a két végletet élvezhettük)? Miért zavar az, ha a recepción, az étteremben vagy a pályánál a büfében vendégként kezelnek, és nem kegyet gyakorolnak azzal, hogy eléd méltóztatnak tenni valamit.
Én már nem érzem férfiénem kihívásának a kezeletlen, jeges, sziklás pályát, és a katapult-felvonók használatát.

Szeretem, és elvárom viszont a tisztességes kiszolgálást, úgy a szálláshelyen, mint a pályán. Nem ingyen kérem, megfizetem.

Ingyen a "szockó"-t sem kapod meg. Sehol a világon, még Szlovákiában sem.
És végezetül: én sohasem szerettem azt a "technikát", hogy hajnalig iszunk, délig alszunk, és erősen másnaposan megpróbálunk síelni.
Ebből következően fontos számomra, hogy milyen környezet vesz körül a síelés (pihenés) ideje alatt is.
Előzmény: (aerosol 76396)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.