Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lachtal, St. Peter am Kammersberg - ne menjetek!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
girak
4 élménybeszámolót írt
4
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Lachtal, St. Peter am Kammersberg - ne menjetek!
2005.02.07. 19:23
Január 27. - február 1. között voltam síelni az Útvadász iroda jó (inkább rossz) voltából. Alapból is gyenge volt az ajánlatuk (béna sí-hely, magas ár stb.), de mivel nem én szerveztem, beleszólni nem nagyon tudtam. Lachtal volt a síhely, ami sík gagyi, de hát erről még nem tehet. A szállás St. Pete ram Kammersbergben, jó 40 percnyire volt tőle! Oda 40 perc, vissza 40 perc. A szállás leggányabb szlovák helyeket is alulmúlta. A panziót, ahol laktunk, két magyar banya "üzemeltette" vagyis a panzió valszeg már az utazási iroda (talán a Car-tour) tulajdona volt. Sehol egy osztrák lélek. Szemezgetve a szállás legjobbjaiból:
- Koszos és büdös WC-k, szappan, törülköző nélkül, 20 emberre 1 WC
- Olyan 8 ágyas szoba (ebben laktunk mi) ami 2 db. egymásból nyíló, emeletes ágyas 4 ágyas szoba, 2 szekrény, de semmi egyéb hellyel benne! Tehát a ruhádat hogy hova tudod tenni, azt találd ki! És az volt a "4 ágyas, fürdőszobás szoba" az ajánlatban, hogy ennek a 8 ágyas szobának az egyik sarkában csak úgy (!!!) volt egy zuhanykabin! Semmi paraván, semmi fal, semmi ajtó!! Annyi volt a takarás, hogy a kabin üvegezése kicsit foncsorozott volt, de nem túlságosan, tehát frankón be lehetett egymáshoz látni! És akkor vegyes szobák voltak...
- Reggeli: kiporciózva a tányérodra 3 szelet párizsi és 3 szelet toast kenyér. 1 bögre tea, beízesítve, repeta nincs! Kávé külön pénzért. Csoda, hogy az 1 db. Kenyérpirítóü (55 emberre) ingyen volt. Amit meghagytak az emberek párizsit, a nők összeszedték és másnap feltálalták!!! Tehát amire más mondjuk ráköhögött, azt másnap te ehetted meg!
- Amikor kértünk még egy szalvétát (mert az volt a szalvéta, hogy a 3 rétegű szalvétát szétszedték 3 darabra!), a válasz: "Nincs több szalvéta, az ki van számolva:"
- A fűtés-rendszer olyan levegős volt, hogy egyes szobákban semmi fűtés nem volt! Ezt is letagadták, bár utolsó este, amikor már üvöltöztünk velük, akkor kihívtak egy szerelőt.
- Egyik reggel kakaó volt, de az egyik srác tej érzékeny. Szólt, hogy had kapjon teát, mert tej érzékeny, erre a válasz: "Igen, és még mire érzékeny? Gombára nem? Meg mit nem szeret még, he?"
- Nekem odaszólt az egyik banya, hogy "Maga már volt itt, igaz?" Mondom nem és persze majdnem hozzátettem, hogy és nem is jövök többet, az biztos. Erre ilyet szól: "Akkor van egy hasonmása." Erre én viccesen: "Az kizárt dolog." Erre ő: "Miért, ki tudja, hogy apuka merre kószált..." Hát nem durva???
- Személyenként beszedtek 20 Euró kauciót és az volt a mumus. Mindenért azzal fenyegetőztek, hogy majd levonják a kaucióból. De még milyen szinten?! Eltört 4 db. pohár. Érted, 6 nap alatt, 55 ember kezében összesen eltört 4 pohár. Ez a minimális amortizációnál, amire egy panzióban evidens, hogy számítani kell, annál is kevesebb. És ezek után fogták magukat, és behajtottak a csoporton 4 Eurót a 4 pohárért!!!
- Maga az utazási iroda is nagyokos volt, mert előírta a busznak, hogy Sopron felé menjen, mert kilométerben az a legrövidebb. Csak éppen aznap, amikor mentünk, leesett a nagy hó és Győrtől Sopronig kb. 3 óra alatt értünk el, ha nem 4 (ezzel az amúgy max. 6-7 órás út 10 órára nyúlt). Hazafelé a busz összes utasa inkább összedobott fejenként 200 Ft-ot, hogy inkább végig autópályán jöjjünk, mert akkor 2-3 órával hamarabb érhetünk haza.
- A legjobb jellemzés a két banyára ami elhangzott: "Ezek két dolgot nem szeretnek: a munkát és a vendégeket."
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.