Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Alsó-Ausztria témájú cikkeink

2021.12.08.
Nyitnak az osztrák szállások, de régiónként eltérően!
A jó hír, hogy szombatról vasárnapra véget ér az országos zárlat Ausztriában, így például ismét lehet szállást foglalni a síeléshez. A helyzetet bonyolítja, hogy a tartományok saját hatáskörben dönthetnek az enyhítésekről és a bevezetés időpontjáról.
2020.12.23.
Értékes ajándékokat nyerhetsz Alsó-Ausztria adventi játékán
Alsó-Ausztria különleges adventi meglepetéssel várja weboldala látogatóit! Nyisd ki a számozott ablakokat és nyerj! A karácsonyi várakozás ideje az év egyik legszebb szakasza. Egy kis szerencsével még szenteste előtt kinyithatod az első ajándékod.
2020.09.23.
Ausztria: kisebb síterepek lehetnek az idei szezon nyertesei?
Természetesen mindenki készül a síszezonra, még akkor is, ha jelen pillanatban elég sok a bizonytalanság. Mostani ismereteink szerint szigorúbb szabályokra kell számítani, és a vendégek nagy része a kevésbé zsúfolt helyekre igyekszik majd. Ez utóbbi tényezőben látnak lehetőségek a kisebb osztrák síterepek.
2020.03.09.
Hochkar Challenge: a rendhagyó alpesi triatlon
2020. április 18-án, szombaton 10. alkalommal kerül megrendezésre a Hochkar Challenge elnevezésű alpesi triatlon a közeli síterepen. A résztvevőknek futásban, kerékpáron és végül síléceken kell bizonyítaniuk, összesen 1610 méter szintkülönbséget megtéve, természetesen felfelé!
2020.02.01.
Síeltél már napfelkeltében?
Van kedved egy felejthetetlen téli kalandhoz a Mostviertel alpesi tájain? Mit szólnál egy kis sí- és kulináris élményhez? A hegyekben a korán kelőkre egy különleges program vár: "Guga hö"-nek hívják az új, különleges síajánlatot. Jelentése a helyi dialektus szerint "teljesen éber". Azaz, aki korán kel, üres pályát lel!
2019.12.24.
Ausztria: méteres hó Karácsonyra
Holle Anyó visszatért és kövér pelyhekben havazik Ausztria több részén, elsősorban az északi tartományok (Tirol, Salzburg, Felső-Ausztria, Alsó-Ausztria egy része) kaptak hétfőn jelentős havat. A következő napokban is folytatódik a télies időjárás.
2019.08.30.
Ősszel is felvonózhatsz Alsó-Ausztria legszebb hegyvidékein!
Az indián nyár időszaka ideális a hegyvidéki kirándulásokra. Összegyűjtöttük, hogy Alsó-Ausztria hegyvilágában hol működnek még kora ősszel is a nyári felvonók. Mutatjuk, hogy meddig üzemelnek és milyen lehetőségek várnak a kirándulókra fenn a magasban.
2019.08.01.
Extrém száguldás Annabergen - Ősszel nyit a megazipline!
A repülés élményébe hamarosan Annabergen is belekóstolhatunk! Szeretnél 100-zal végigrepeszteni mindössze 89 másodperc alatt az 1,3 km hosszú zipline pályán, gyönyörű alpesi környezetben, a völgyön keresztül? Már készülőben az élmény, idén ősszel ti is kipróbálhatjátok!
2019.05.03.
Startol a bringaszezon Alsó-Ausztriában
A bringaszezonban Alsó-Ausztria számos lehetőséggel várja a kerékpárosokat. Távol az autóforgalomtól biztonságos, jól kitáblázott utak, hibátlan infrastruktúra, családbarát útvonalak és pihenőhelyek, lenyűgöző panoráma és számtalan látványosság - ezt nyújtja Alsó-Ausztria Top10 bringaútja!
2019.02.26.
Gmoa Oim Race: őrült lesiklóverseny Gemeindealpén
2019. március 9-én, immáron 5. alkalommal rendezik meg az alsó-ausztriai Gemeindealpe síterepén a "Gmoa Oim Race" fantázianevet viselő játékos lesikló bajnokságot.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »