Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Bükkszentkereszt témájú cikkeink

2009.02.19.
Amatőr sífutóverseny Bükkszentkereszten
2006-ban Bükkszentkereszten hagyományteremtő amatőr sífutóversenyünk első alkalommal került megrendezésre. Azóta sajnos hó hiányában nem sikerült megszervezni, de fellelkesülve az összefüggő hótakarón 2009. február 22-én kerül sor a második versenyre.
2006.10.13.
Amatőr sífutóverseny Bükkszentkereszten
2006. február 18-án első alkalommal rendezik meg Bükkszentkereszten a "Huta-futam" amatőr sífutóversenyt. Sok szeretettel várnak mindenkit, aki sífutófelszereléssel rendelkezik, szeretné kipróbálni magát és megismerni a sportág más kedvelőit. A rendezőség célja e csodálatos sport népszerűsítse.
2005.02.21.
Snowboard ugratóverseny Bükkszentkereszten
Február 26-án Bükkszentkereszten első ízben rendeznek snowboard ugróversenyt, méghozzá az eddigi Magyarországon megépített legnagyobb földugratón melynek összeállítása több szervezet - a Bükkszentkereszti Önkormányzat, az O.S.SZ., illetve az Extrém S.G.S.C - összefogásával jöhetett létre.
2004.02.13.
Sítúra a Bükkben (2014 február)
Knipl Zoltán és Czégé Zoltán egy bükki sítúra élményeit osztja meg az olvasókkal. A túra a Hereg-rétnél kezdődik, majd a Tar-kő gerincig való felkapaszkodás után csúszunk vissza a kiindulóponthoz.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »