Menü ≡

Hochkar témájú cikkeink

2020.09.08.
SunnyCard szezonbérlet október 31-ig akciós áron!
2020. szept. 30-ig és okt. 31-ig két lépcsőben, elővételben 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg Ausztria, valamint Dél-Tirol 9 síterepére az egész téli szezonban érvényes SunnyCard szezonbérletet, ráadásul 15 éves korig a szülők kíséretében ingyen síelhetnek a gyermekek!
2020.07.14.
Tölts egy teljes napot a Hochkaron napkelettől napnyugtáig!
Egyszeri és kihagyhatatlan alkalom: élvezd ki napkeltétől - napnyugtáig Hochkar szépségeit! 2020. augusztus 8-án első alkalommal kerül megrendezésre az "Egy teljes nap Hochkaron" rendezvény. Ezen a különleges napon kora reggeltől egészen késő estig szórakoztatja Hochkar a hegyek szerelmeseit kellemes hegyvidéki klímával, alpesi jógával, egy kis barbecue-val és sok egyedi élménnyel.
2020.03.09.
Hochkar Challenge: a rendhagyó alpesi triatlon
2020. április 18-án, szombaton 10. alkalommal kerül megrendezésre a Hochkar Challenge elnevezésű alpesi triatlon a közeli síterepen. A résztvevőknek futásban, kerékpáron és végül síléceken kell bizonyítaniuk, összesen 1610 méter szintkülönbséget megtéve, természetesen felfelé!
2020.02.25.
Februári naptenger az Ötscher lábánál - Lackenhofi síhétvége
Izgatottan vágtunk neki február közepi lackenhofi hosszú hétvégi síelésünknek. Nap mint nap figyeltük a webkamerákat, havazás- és időjárás-előrejelzést, amikor egyszer csak berobbant a „breaking news”: 30 cm friss hó Lackenhofon! 2 nap múlva még 20 cm ... Ekkor már nagyon ott volt a bugi a lábunkban! Izgalmas kis síhétvége elé néztünk!
2020.02.01.
Síeltél már napfelkeltében?
Van kedved egy felejthetetlen téli kalandhoz a Mostviertel alpesi tájain? Mit szólnál egy kis sí- és kulináris élményhez? A hegyekben a korán kelőkre egy különleges program vár: "Guga hö"-nek hívják az új, különleges síajánlatot. Jelentése a helyi dialektus szerint "teljesen éber". Azaz, aki korán kel, üres pályát lel!
2020.01.12.
Hochkar: megemlékezés a tavaly januári hókatasztrófára
Egy évvel a tavaly januári hókáosz után az akkori munkálatokban résztvevő segítők ismét összegyűltek Hochkaron. Mostantól egy új jelző is mutatja, hogy milyen magasra ért a hó 2019 januárjában.
2019.12.24.
Ausztria: méteres hó Karácsonyra
Holle Anyó visszatért és kövér pelyhekben havazik Ausztria több részén, elsősorban az északi tartományok (Tirol, Salzburg, Felső-Ausztria, Alsó-Ausztria egy része) kaptak hétfőn jelentős havat. A következő napokban is folytatódik a télies időjárás.
2019.12.11.
Hochkar pénteken, Ötscher pedig szombaton nyit!
Az elmúlt szezonban méteres hóban fulladozó hochkari síterep tavaly sem kezdte túl korán a szezont. Idén is hasonlóan kezdődik az évad, vagyis aggodalomra semmi ok.
2019.10.17.
Ötscher: havazás után már kitették a hóágyúkat
A múlt héten még havas volt a közeli osztrák síterep felső része, ezen a héten már a hóágyúk is a helyükre kerültek és bevetésükre várnak.
2019.05.17.
Öt km pályával és ingyenes síeléssel nyit Hochkar szombaton!
Ritka élményben lehet részük azoknak, akik még nem tették el túl messzire a sífelszerelésüket. A mostani hétvégén ismét lehet síelni a magyar határhoz közeli Hochkar síterepén. Szombaton és vasárnap ingyenes síeléssel várja vendégeit az alsó-ausztriai síterep.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »