Menü ≡

Rogla témájú cikkeink

2020.10.12.
Több síterepen is fél méter hó hullott a szlovén hegyekben
Hétvége óta havazik az Alpok keleti és déli részén, amely nagyjából az osztrák, olasz és a szlovén síterepeket érinti. Szlovéniában október közepéhez képest szokatlanul nagy mennyiségben havazott. A népszerű síterepen, Vogelen, ma reggelre 50 centiméter hó hullott.
2020.01.28.
Wellness és síelés egyben: a tökéletes kikapcsolódás családoknak
Nincs is csodálatosabb érzés, mint egy végigcsúszott, havas lejtőkön töltött nap után átmelegedni a szaunában. Talán csak a melegvizes medencében ücsörgés vagy egy jó masszázs überelheti mindezt. Szerencsére az alábbi szálláshelyeken mindent lehet és még többet is.
2019.12.06.
Indul a síszezon Szlovéniában, Golte meglepetésekkel készül
A hazánkban érezhető lehűlés az Alpok síterepeit is érinti, aminek köszönhetően a hétvégén kezdetét veszi a síszezon Szlovéniában is. Több síterep is megnyit szombaton.
2019.12.03.
Rogla nyereményjáték: fődíj egy 4 fős síhétvége!
Nyerj egy 4 fős síhétvégét, vagy síbérleteket Szlovénia egyik legkedveltebb családi síközpontjába, Roglára!
2019.12.01.
Sí vagy SPA? Mindkettő!
Nagyon ritkán ajándékoz a természet ennyi mindent a világ egy apró darabján, mint Pohorje alatt, Szlovéniában, mindössze 4 órára Budapesttől. Terme Zreče és Rogla olyan turisztikai központok, melyek kéz a kézben kínálnak egyedi élményt látogatóiknak: egyrészt síelés, szánkózás, hótalpas túrázás és egyéb havas sportok, másrészt Terme Zreče, azaz 100 % kényeztetés: termál medencék, autentikus szauna világ, wellness idill pohorjei természetes környezetben.
2019.11.06.
Szlovénia, a gyönyörű és nagyszerű
Nem Szlovénia az első ország, ami eszünkbe jut, ha síelésről van szó, pedig egyre szuperebb szálláshelyek nyílnak remek helyszíneken. A nemrégiben épült vagy felújított szállások közül válogattunk, hogy tudjátok, hol érdemes megszállni, ha egy közeli síelésre vágynátok az idei szezonban.
2019.09.11.
Természetimádó vagy adrenalinfüggő vagy? Irány Rogla!
Magadra ismertél a címben? Nem tudsz sokáig egy helyben ülni? A természet szerelmese vagy az adrenalin rabja vagy? Ha igen: ez a cikk most neked szól. Próbáld ki Rogla és Terme Zreče zöld kalandjait a nyáron!
2019.05.31.
Külföldi bobpályák a környező országokban
A környező országokban is sok helyen találhatunk nyári bobpályákat, bár az élményhez már drágábban juthatunk hozzá, mint idehaza. Összeállításunkban a viszonylag közeli pályákat gyűjtöttük össze. A bobozás nagy élmény minden gyereknek és "örök gyereknek", érdemes beiktatni a nyári programba!
2019.02.19.
Szlovén körkép: megkezdődött a síszünet
Ezen a héten Szlovéniában is megkezdődött az iskolai síszünet. A következő két hétben a síterepek is arra készülnek, hogy egyre több szlovén család választja az ottani síterepeket. A külföldiek közül a magyarok továbbra is a gyakori vendégek közé tartoznak.
2019.02.10.
5+5 tökéletes tanulóterep kezdőknek
Nem mindegy, hogy melyik síterepet választják azok, akik az első csúszásaikat készülnek megtenni. Alábbi cikkünk ebben próbál segíteni. Íme 5 hazai + 5 külföldi síterep, amit bátran ajánlunk minden tanuló síelőnek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »