Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schnalstal / Val Senales témájú cikkeink

SunnyCard szezonbérlet: október 31-ig akciós áron!

2022.09.23. sielok.hu
2022. okt. 31-ig elővételben 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg Ausztria, valamint Dél-Tirol 9 síterepére az egész téli szezonban érvényes SunnyCard szezonbérletet, ráadásul 15 éves korig a szülők kíséretében ingyen síelhetnek a gyermekek!

Csak sífutóknak: szezonkezdet a Dachstein-gleccseren

Ma reggel újabb gleccserrel bővült az Alpokban nyitva tartó síterepek száma. Igaz, az osztrák Dachstein-gleccseren az idén nem fogadnak lesiklókat, így várhatóan az egész terület a sífutók paradicsomává válhat.

Két olasz gleccseren indítják be a sílifteket

Azt is mondhatnánk, hogy hamarosan megduplázódik az Alpokban üzemelő síterepek száma, hiszen az elkövetkező napokban két olasz síterep is csatlakozik a jelenleg üzemelő két síterephez. Apró üröm az örömben, hogy két gleccseren csak versenyzőknek biztosítanak edzési lehetőséget.

Két havazás után szépen fehérednek az olasz hegyek

Ezen a héten kétszer is komolyabb havazás érte el az olasz hegyeket, különösen a dél-tiroli részen. Hétfőn érkezett az első, majd szerdán a második hullám. Utóbbi 20-50 cm friss havat hozott a magasabb régiókban, így a hétvégén nyitó Presena-gleccseren már 90 cm vastag a hó.

Kedvező síelés az egész családnak

2021.11.02. skisport.com
Nyolc osztrák családi síterep, valamint a dél-tiroli Schnalstal gleccser összefogásával jött létre a skisport.com, amely szülőkre és gyermekekre szabott speciális csomagajánlatokat kínál kifejezetten családok részére.

Újabb olasz gleccser nyitott ki! Síelés csak védettségivel

Mától már a második olasz gleccseren lehet síelni az idei szezonban. Stelvio után Val Senales (Schnalstal) pályáin is lehet már szeptemberben síelni. Fontos tudni, hogy itt a 12 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal használhatják a sílifteket!

Így lehet most használni a sílifteket Olaszországban

Olaszország augusztus 6. óta védettségi igazolással engedélyezi számos rendezvény látogatását, sporttevékenység gyakorlását vagy szolgáltatás igénybevételét. Szeptember 1-től a tömegközlekedés szabályai is megváltoztak, ide tartozik a síliftek üzemeltetése is.

Dél-Tirol november 8-tól csak versenyzőket fogad a síterepeken

Olaszország egy régió (Dél-Tirol) kivételével már korábban bezárta üzemelő síterepeit. A koronavírus-járvány miatt szükségessé vált újabb korlátozásokról egyeztetett az olasz kormány a tartományok képviselőivel, így vasárnaptól az egész országban csak a versenyzők számára engedélyezett a síelés.

Olaszország: a síterepeket is érintik a covidos szigorítások

Vasárnap délután Giuseppe Conte olasz miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni újabb szigorításokat jelentette be, arra kérve a lakosságot, hogy csak munkavégzés vagy iskolába járás miatt hagyja el otthonát. A rendelkezések a sífelvonókat is érintik.

Schnalstal : megkezdődött a szezon az olasz gleccseren

Péntek reggel újabb gleccserterepet vehettek birtokba a síelők az Alpokban. Dél-Tirol gleccserterepe, Schnalstal / Val Senales, kezdte meg a 2020/2021-es szezont. Szokás szerint a pályát főleg a versenyzők használják ebben az időszakban.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.