Visegrád - Nagyvillám témájú cikkeink

Helyzetkép: egyre több hazai sípályán lehet síelni

2022.01.24. Bata Attila
Ezen a héten folytatódik a nagyüzem a hazai síterepeken, a szezon eddigi legjobb síelési feltételeit találjuk a legtöbb helyen. Ahol lehet, fokozatosan nyitottak meg újabb pályákat és az időjárásra sem lehet majd panasz a mostani héten.

Visegrádon vasárnap 11 órától ismét lehet síelni

2022.01.08. Gutbrod Rezső
Az üzemeltetők tájékoztatása szerint az elmúlt napok hideg időszakát kihasználva sikerült hóágyúzni, így vasárnap délelőtt 11-től este 9-ig lehet síelni az 1/A és bébi pályákon.

Eplény és Mátraszentistván is üzemel szombaton!

2022.01.08. Bata Attila
Az elmúlt két éjszaka folyamatos hóágyúzása után szombat 11 órára tervezik a nyitást Eplényben. Mátraszentistvánban is hóágyúztak, itt a jelenlegi pályákat javították fel, valamint kezeletlen pályaként megnyílik a 3-as jelű is.

Eplény és Visegrád is bezár az enyhe időjárás miatt

2021.12.31. Bata Attila
Sajnos az év utolsó napjára túlságosan is enyhére fordult az időjárás hazánkban, ez az üzemelő síterepeinknek is gondot okoz. Visegrád mától, Eplény pedig január 1-től zár be ideiglenesen, amíg kedvezőbb fordulat áll be az időjárásban.

Folytatódik a Nagyvillám sípálya fejlesztése

2021.12.29. MTI
Jövőre folytatódik a Nagyvillám sípálya fejlesztése a Visegrád melletti síterepen, jelentősen javítva a sportolás körülményeit - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. az MTI-vel.

Hazai síelés: Visegrád, Eplény és Mátraszentistván is nyitva!

2021.12.27. síelők.hu
Ma délutántól a Budapesthez közeli síterep, Visegrád is megkezdi a szezont, így összesen már három hazai síterepen lehet síelni december utolsó napjaiban.

Havazás utáni képek a Bükkből és Salgótarján környékéről

2021.12.26. Bata Attila
Ma az ország nagyobb részén havazott. Sajnos csak néhány centiméter hullott, de már ennyi is elég volt ahhoz, hogy befehéredjen a táj és sok helyen legalább fehér lett a karácsony.

Elmarad a december 23-i nyitás Visegrádon

2021.12.22. 2021.12.23. síelők.hu | frissítve: 2021.12.23.
A hideg időnek, a hóágyúknak és a lelkes üzemeltetőnek köszönhetően egy újabb hazai pályán tervezték a nyitást még karácsony előtt, december 23-án. Sajnos technikai okok miatt a beharangozott nyitás elmarad.

A visegrádi Nagyvillám-sípálya új épületet és felvonókat kap

2021.12.11. MTI
A Pilisi Parkerdő jelentős, az aktív kikapcsolódást segítő fejlesztéseket valósít meg jövőre több mint 3 milliárd forintból, ezekkel javul az erdei kerékpáros-infrastruktúra, új elemekkel bővül a Nagyvillám-sípálya, és további parkolóhelyek létesülnek a népszerű kirándulóhelyeken.

Jelentős turisztikai fejlesztések kezdődnek a Pilisben

2021.04.15. MTI
Számos turisztikai szolgáltatással bővül a Pilis és a Visegrádi-hegység aktív turisztikai kínálata: csaknem 75 kilométer biciklizésre alkalmas erdei út újul meg, e-kerékpárbérlő-rendszer épül ki, illetve fejlesztik a visegrádi Nagyvillám sípálya szolgáltatásait.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.