Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Weisssee - Uttendorf témájú cikkeink

2015.04.23.
Ausztria: 50 cm friss hó péntek reggelre
Egy gyors mozgású hidegfrontnak köszönhetően, jelentős, helyenként 40-50 cm friss havat várunk Ausztria egyes síterepeire. A csütörtökön érkezett hófelhők másnap tovább is állnak és teret engednek a napsütésnek.
2015.04.18.
Ausztria: hol lehet még síelni?
Az osztrák hegyekben még méterekben áll a hó, ráadásul a mostani hétvégére ismét visszatért a tél némi friss hóval. Körképünkben megnézzük, hol lehet még síelni és mennyi hó van.
2015.03.25.
Hogyan lehet olcsóbb a síelés?
Manapság egy síút kifizetéséhez igencsak a zsebünk mélyére kell nyúlnunk. Bérletek, szállás, ellátás napközben és síelés után. Hogyan lehetséges mégis spórolni a síelésen, úgy, hogy ne a minőség és az élmény bánja a költségcsökkentést? Íme néhány tipp, amit érdemes lehet megfogadni.
2015.02.25.
Weißsee: ház a hegyóriások közt
Kaprun és Kitzbühel közt félúton a télen oly’ árnyékos Stubach völgyének végén, ahol már azt hiszed semmi sem lesz, épületek emelkednek és liftek állnak. Weißsee, a múltból itt felejtett síterep igazi magashegységi kulisszát és felejthetetlen élményt kínál.
2013.03.01.
Radical Ride a Weisssee gleccseren
A Salzburg tartománybéli Weisssee gleccser jelöletlen lejtőin rendezik meg a Radical Ride elnevezésű freeride versenyt 2013. március 16-17-én. A Weißsee túrasízők és offpiste síelők egyik kedvenc helye. A közeli Grossglockner masszívuma biztosítja az egyedülálló panorámát.
2010.11.19.
Weißsee: Végre! Megépül a duplaüléses
Sok-sok év óta szerepel a pályatérképen, mint tervezett felvonó. A projekt eddig mindig kútba esett köszönhetően a környezetvédők hatékony munkájának. Most úgy tűnik a síterep felülkerekedett a környeztvédők oly’ féltett madarai felett; az idei szezontól jön az új duplaüléses.
2010.02.20.
Gletscherwelt Weißsee - Háromezresek bűvöletében
A valamivel több mint 20 km-es pályarendszerével, húzóliftjeivel és duplaülésesével aligha veheti fel a versenyt Ausztria nagyjaival. De a legtöbben nem is a pályákért utaznak ide, hanem a hamisíthatatlan magashegyvidéki táj lebilincselő szépsége húzza ide a sízők és hódeszkázók szívét.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »