Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Berglift Gasthaus
12 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
FOTÓALBUMOK
Bemutatkozás
Berglift Gasthaus - A pályaszállás!

Komfort és kényelem, sportosan


A präbichl-i síterep Steiermark szívében, 1116 m és 1796 m közötti tengerszint feletti magasságon fekszik. Budapesttől 400km-re vagyunk, ebből az utolsó 20km nem autópálya(Graz 70km). A hóbiztos sípályákra összesen hét felvonóval juthatunk fel, ebből kettő négyszemélyes, ülős (Polster-, Grübl Quattro), három csákányos (Weidtal, Arena, Polster Basic), egy felvonó gyerekeknek és a közvetlenül a házunk mellett található, egyszemélyes, nyáron is üzemelő Polster Classic, amely 1796m magasba viszi fel vendégeinket. A 24km sípályából Mindenki megtalálhatja a neki legideálisabb nehézségűt. Az először sílécet/snowboardot látó csemetéinket a közvetlenül a kasszák mellett található gyerekpályán taníthatjuk, ahol az "Alladin" elnevezésű lift gondoskodik a biztonságos feljutásról. A haladók, középhaladók szabadon választhatnak 6 kék, 11 piros és 3 fekete pálya közül.

A nálunk megszálló haladó síelők két felvonó közül választhatnak a reggeli elinduláskor (Polster Classic, Basic), míg a kezdőknek a főút túloldalán található kék pálya(300-400m) a legkedvezőbb az első lesiklásra.

Sí-snowboard kölcsönzére és síoktatásra egyaránt helyben van lehetőség. A nagy gyakorlattal és türelemmel rendelkező oktatóink segítséget nyújtanak a sí és snowboard első lépéseiben.
Adataim
Regisztrált 2012.01.10.    
Síterep értékelések
Berglift Gasthaus az alábbi 1 síterepet értékelte
Fotóalbumok (2)
Berglift Gasthaus az alábbi 2 fotóalbumot töltötte fel
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.