Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Mr Hm Sítudás: kezdő
11 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
Bemutatkozás
20-as éveimben járó joghallgató vagyok. Kiskorom óta síelek, sajnos nagyon makacs, mondhatni konok természetű voltam fiatalabbként, amit nagyon bánok, mert a gyermekkori rossz beidegződéseket felnőttként már nagyon nehéz "kiirtanom", de az utóbbi pár évben úgy érzem jó úton járok.
Évente egyszer síelek átlagosan, jártam Ausztria, Szlovákia és Olaszország több sípályáján, és egyszer Szlovéniához, valamint Franciaországhoz is volt szerencsém.
Egy amolyan fél-carving lécem van, ezt 10 év után valószínűleg ideje lesz lecserélnem (a cipővel egyetemben), fogok is Tőletek tanácsot kérni.

Ez a sítudásom kezdő ábra annak szól, hogy csak középhaladónak tartom magam a tapasztalataim ellenére, így aztán- mivel köztes ábra nincsen- ezt választottam.

Egyébként szeretek teniszezni, asztaliteniszezni, kerékpározni, olykor futok is. Ezeket hobbi szinten, kisebb teniszversenyeken szoktam indulni, olykor érem is összejön.
A sporton kívül kedvelem a jó színdarabokat és emellett különösen szeretem a filmeket értve ezalatt különböző műfajokat és korokat, nemzetek filmjeit.
Adataim
Regisztrált 2012.12.11. Sítudás Kezdő
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.