Szlovénia
Bohinj - Vogel
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 569 - 1800 m
Szintkülönbség 1231 m
Sípályák hossza 22 km
Liftek száma 9
9,5 km
12,5 km
Húzólift
4
Ülőlift
4
Nagykabinos lift
1
Budapest: 546 km, 5 óra 29 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 40 EURGyerek napijegy: 20 EUR
Értékelés:
3.9 (182)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
A térség legkedveltebb sícentruma, a Vogel (ejtsd: vógel) 569 és 1800 méter között terül el. A szezon többnyire decembertől április közepéig tart, gyakran azonban még tovább. Egészen a völgyig lemenő pálya az alacsony magasság ellenére is hóbiztos, mivel egy hideg völgykatlanban fekszik.

A sípályákhoz a Bohinji-tó partjának közeléből juthatnak fel az utasok a nagykabinos lift segítségével, amely a közel 1000 méteres szintkülönbséget mintegy 4 perc alatt teszi meg - menet közben a tóra tekintve fantasztikus panorámában lehet része az utasoknak. Tipp: érdemes síbusszal, vagy kocsival korán érkezni a felvonó alsó állomásához, mert parkolóhelyek csak korlátozottan állnak rendelkezésre.

A síterepen két négyüléses, egy duplaszékes, egy együléses és három húzólift található. A pályák nagyobb része lankás, kezdőknek ideális, de vannak piros pályák is, a pályarendszer összesen 22 km-es. Mélyhóterepek vannak, a jelölt pályákon kívüli részek ideálisak a freeride-ra.

A freestyle kedvelőit egy igen profi funpark várja, ahol versenyeket is rendeznek. A teljesen kezdő síelők két síiskolát is találnak a hegytetőn, közvetlenül a kabinos lift felső állomásánál, ezekben varázsszőnyeg is segíti a tanulást.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
4°C
13°C
Holnap
5°C
13°C
Holnapután
6°C
13°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
SZÁLLÁSOK
Összesen 8 db szállás
Apartman (2) 
Üdülőház/Hütte (1) 
Hotel*** (1) 
Hotel**** (3) 
Magánszállás (2) 
FOTÓK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.