Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: Karácsonyi síelés csak 15 euróért!

2019.12.10. sielok.hu

Csúsznál egyet az ünnepi forgatag előtt? 2019. december 24-ig napi 15 €-ért síelhetsz, vagy választhatod a 4 órás jegyet 12 €-ért! Szintén megéri eddig szezonbérletet vagy 10 napos átruházható bérletet vásárolni 200 € áron. Sőt, idén a gyermekek még kedvezőbben síelhetnek!

Síelés karácsonyig mindössze 15 €-ért!

Síeljen Donovalyban 2019 december 24-ig (még december 24-én is) mindössze 15 €-ért 7 órás (egész napos) síbérlettel. Az előszezonban egyéb síbérleteket is ajánlunk rövidebb síelésre. Fizessen mindössze 12 €-t ha 4 óra síelés is elég Önnek. Gyermekbérlet 12 éves kor alatt 12 € (7 órás), vagy 10 € (4 órás). Online jegyvásárlás 

Gyermekek 8 éves korig INGYEN síelnek Donovalyban!

Szlovákiában szinte minden síközpontban 6 éves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban úgy döntöttünk, hogy szakítunk ezzel a tradícióval, az idei szezontól nálunk 8 éves korig síelhetnek ingyen a gyermekek! Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol.

Amennyiben a felnőtt kísérő 3 naposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermek síbérlet 6 éves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is 6 éves korig lehet ingyen síelni.

8-órás síbérlet

A 8- órás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni szabadságot és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával, gyakori látogatói síközpontunknak, de nem síelnek egész nap. A sílift kapun történő első átlépéskor 1 óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót. Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptető kapun, akkor a kártyán még 7 óra marad, melyet bármikor felhasználhat nappali vagy esti síelésre. A következő óra a beléptető kapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra, az első átlépéstől számított 60 perc eltelte után.

Példa:
8:25-kor megérkezek a központba és veszek egy 8 órás síbérletet. Első alkalommal 8.31 kor léptem át a beléptető kaput. Ebben a pillanatban teljes órát von le a rendszer egészen 9.31- ig . A további lesiklásokat pl. 8:44, 9:05, 9:18, 9:2- kor hajtom végre. Utána úgy döntök, hogy tartok egy kis szünetet és elmegyek a Husky bárba. A bérleten még mindig 7 teljes óra áll a rendelkezésemre. 11.40 kor újra elkezdek síelni és egy újabb óra kerül levonására 12.40-ig . Csak egyszer siklok le , mert találkozok az egyik ismerősömmel, aki meghív ebédre. Ebéd után már nem megyek vissza síelni, tehát még 6 óra marad a síbérletemen, melyet hasonlóképpen bármikor felhasználhatok, még akár aznap is, esti síelésre.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.