Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dolomitok: tavaszi sínapot kapsz ajándékba!

2023.02.08. sielok.hu

A Dolomitok szívében található Val Gardena síterepe nem csak páratlan élményekkel, de különleges tavaszi ajánlatokkal is várja vendégeit.
Fotó: valgardena.it
Fotó: valgardena.it
Dolomiti Sprigdays akció keretében Val Gardena szolgáltatói összefogtak és szállásra, síbérletre, valamint felszerelés kölcsönzésére egyaránt érvényes kedvezményeket nyújtanak 2023. március 18. és az április 11. közötti időszakban.

Az akcióban résztvevő szálláshelyeken 2023. március 18 - 24. között 6 éjszaka fizetése esetén +1-t kapunk ajándékba, és ehhez kapcsolódóan 5 napos síbérlet vásárlása esetén, 6 napos bérlettel csúszhatunk.

2023. március 25 - április 11. között 3 éjszaka szállás fizetése esetén 4 éjszakát tölthetünk a szálláshelyen, illetve 3 napos síbérlet váltása esetén 4 napot csúszhatunk, ráadásul a felszerelés kölcsönzés esetében is 3 nap fizetése esetén 4 napig használhatjuk azokat.

6 nap szállás fizetése esetén pedig 8 napig élvezhetjük a vendéglátást. Hasonlóképpen a síbérlet váltásnál és kölcsönzésnél is +2 napot kapunk ajándékba!

Az akcióról részletes információ angol nyelven: valgardena.it oldalán érhető el.
KOMMENTEK

Szállástipp
Cesa Vedla apartmanok
A Cesa Vedla apartmanok egy kis faluban, Bullaban találhatóak, kb. 5 km-re Val Gardena legközelebbi, 1-es jelölésű kabinos felvonójától. A házban két, alpesi stílusban, de modernül felszerelt apartman található, melyek akár egybe is nyithatóak! Vezeték nélküli internet, parkolás, és háziállat is vihető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.