Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Beszámoló a VII. Eger Városi Síbajnokságról (Zdiar)

2014.03.03. | Szerző: Szántó György
Beszámoló a VII. Eger Városi Síbajnokságról (Zdiar) 2014 március elsején Zdiarba is megérkezett a tavasz, de a szlovákok mindent megtettek, hogy a körülményekhez képest a legjobb feltételeket biztosítsák a VII. Eger Városi Síbajnoksághoz.
Amíg a hótaposó gépek dolgoztak, a pálya szélén a sorszámokat osztották.A versenyzők rövid bemelegítés és pályatesztelés után álltak rajthoz. Az idei háromnapos síelésre közel ötszázan érkeztek ki a festői szépségű Zdiarba, a versenyre végül 230 versenyző állt sílécre vagy snowboardra.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A verseny elején indulók szerencsésebbek voltak. A vége felé a pálya helyenként már jeges volt, még a legtechnikásabb versenyzőknek is komoly feladatot adott. Idén különleges vendége volt a Zdiari síbajnokságnak. A lesiklást az egri Simon Ágnes zárta, aki a legutóbbi, Sochiban rendezett téli olimpián képviselte hazánkat sífutás versenyszámban.
Habis László polgármester is kilátogatott, aki örömét fejezte ki az iránt, hogy egyre szorosabb a kapcsolat Eger és Zdiar között. Bár ez volt a város hetedik síbajnoksága, Zdiar harmadjára adott otthont a megmérettetésnek. Pavol Bekesh a település polgármestere jövőre is visszavárja az egrieket.
A férfiaknál Tősi János (26,45), a nőknél Szabó Dorottya 27,02 lett az idei városi síbajnokság abszolút bajnoka.
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 212 vendég és 20 regisztrált felhasználó látogatja.