Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beszámoló a VII. Eger Városi Síbajnokságról (Zdiar)

2014.03.03. Szántó György

Beszámoló a VII. Eger Városi Síbajnokságról (Zdiar) 2014 március elsején Zdiarba is megérkezett a tavasz, de a szlovákok mindent megtettek, hogy a körülményekhez képest a legjobb feltételeket biztosítsák a VII. Eger Városi Síbajnoksághoz.
Amíg a hótaposó gépek dolgoztak, a pálya szélén a sorszámokat osztották.A versenyzők rövid bemelegítés és pályatesztelés után álltak rajthoz. Az idei háromnapos síelésre közel ötszázan érkeztek ki a festői szépségű Zdiarba, a versenyre végül 230 versenyző állt sílécre vagy snowboardra.
A verseny elején indulók szerencsésebbek voltak. A vége felé a pálya helyenként már jeges volt, még a legtechnikásabb versenyzőknek is komoly feladatot adott. Idén különleges vendége volt a Zdiari síbajnokságnak. A lesiklást az egri Simon Ágnes zárta, aki a legutóbbi, Sochiban rendezett téli olimpián képviselte hazánkat sífutás versenyszámban.
Habis László polgármester is kilátogatott, aki örömét fejezte ki az iránt, hogy egyre szorosabb a kapcsolat Eger és Zdiar között. Bár ez volt a város hetedik síbajnoksága, Zdiar harmadjára adott otthont a megmérettetésnek. Pavol Bekesh a település polgármestere jövőre is visszavárja az egrieket.
A férfiaknál Tősi János (26,45), a nőknél Szabó Dorottya 27,02 lett az idei városi síbajnokság abszolút bajnoka.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Strachan Wellness Panzió
Gorál stílusban épült panzió különböző méretű szobákkal, saját étteremmel Zdiar központi részén, 50 méterre a Strachan sípályáktól és 6 km-re Bachledkától. Wellness: pezsgőfürdő, szaunák, pihenőterem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.