Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Berecz Anna képviseli a magyar sízőket az Universiadén

2013.12.10. Gémes Renáta

Berecz Anna képviseli a magyar sízőket az Universiadén December 11. és 21. között az olaszországi Trentino tartományban rendezik a téli Universiadét, melyen a Magyar Sí Szövetség versenyzője, Berecz Anna is elindul.
Az MTK alpesi sízője, Berecz Anna nagy várakozásokkal vág neki az idei szezonnak. A felkészülési időszak során 1 hónapot töltött Chilében, ahol főleg versenyzett. Ezek az erőpróbák hasznos edzéseknek bizonyultak, legfőképp azért, mert volt lehetősége hozzászokni az új óriás-műlesikló lécekhez. Ezen kívül Annának a gyors számokban is sikerült olimpiai kvalifikációt szereznie, így eredményes volt a chilei út a számára. Olimpikonunk szeptembertől Alaszkában majd Coloradóban készült tovább.
Ugyan az Alaszkában tanuló egyetemistának az élete az utóbbi két hétben a vizsgákról szólt, de december 8-án visszatért Európába, és ezt követően a versenyzésé a főszerep. Olaszországba, az Universiadéra Kovács Barna szövetségi kapitány kíséri el.

Az Universiadén, vagyis az egyetemista sportolók világversenyén hat sportágban - rövid- és hosszúpályás gyorskorcsolya, hódeszka, alpesi sí, szabadstílusú sí, valamint jégtánc - összesen 18 magyar versenyző indul.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.