Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síkrossz világkupa: Kitzbüheler Horn

2010.12.02. 2010.12.27. | frissítve: 2010.12.27.

Síkrossz világkupa: Kitzbüheler Horn Szűk kanyarok, meredek szakaszok, lélegzetelállító ugrások és a világ leggyorsabb síelői a jeges sípályán: 2011. január 7-én a tiroli Oberndorfnál található Pinzinghangon méri össze tudását a síkrossz világ elitje.
A St. Johann in Tirolban és Oberndorfban található látványos sáncokkal, hullámokkal és kanyarokkal tarkított síkrossz pályákat további 200 méterrel meghosszabbították a selejtezőkre. A síkrossz versenyeken egyszerre négy síelő áll rajthoz, hogy a 24 egyenes kieséses rendszerben lebonyolított futamot követően 2011. január 7-én este kihirdethessék a 3. FIS síkrossz világkupa győztesét. A döntőre már kivilágított sípályán kerül sor. Belépőjegyek a január 7-én rendezett látványos éjszakai versenyre, valamint csomagajánlatok foglalhatóak a Kitzbüheli-Alpok, St. Johann in Tirol – Oberndorf – Kirchdorf – Erpfendorf Turisztikai Hivatalnál.

Kapcsolat:
Tel.: +43 5352 633350
Cím: Poststraße 2
A-6380 St. Johann in Tirol
Internet: www.kitzalps.cc
vagy: www.skicross.cc
Kitzbüheler Alpen
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.