Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havas nyitány tűzijátékkal Schladmingban

2018.12.10.

December 1-én hivatalosan kezdetét vette a 2018/2019-es síszezon Schladmingban. Ez nem pusztán azt jelentette, hogy a síelők lécre szállnak és beindulnak alattuk a felvonók. A Nyitány szervezői gondoskodni akartak arról is, hogy ez a nap feledhetetlen legyen azok számára, akik úgy döntöttek, hogy a Planaihoz vándorolnak, hogy valami extra élményben részesüljenek.
Ski-Opening Schladming 2018, Fotó: Szántó György
Ski-Opening Schladming 2018, Fotó: Szántó György
Így nem kevesebb, mint 17000 sírajongó gyűlt egybe a befutónál felácsolt óriás, 100 m2-es színpad előtt, amelyet az elérhető legjobb hangtechnikával, illetve fény- és látványelemekkel szereltek fel.
17 ezren gyűltek össze a szezonyitó Toten Hosen koncertre Schadmingban
17 ezren gyűltek össze a szezonyitó Toten Hosen koncertre Schadmingban
A fellépők listája gazdag volt, de kitűnt közülük az 1982-ben alapított düsseldorfi Toten Hosen nevű rock-banda, amely 20 millió eladott CD-jével és lemezével ma a legnépszerűbb német rock zenekarnak számít.
Az esti programot káprázatos tűzijátékkal zárták le. A fantasztikus show feledtetni tudta az idezarándokoltakkal, hogy az aktuális hóhelyzet még közel sem volt optimálisnak nevezhető. Várjuk a folytatást!

A Planai-n a Doppelmayr építi a "D-Line" termékcsalád csúcsminőségű modern és hatékony 10 személyes felvonóját. Ez felváltja a meglévő EUB-t, amely büszke 33 éve szolgált. Az új felvonót -amit 2019 április végén kezdik el szerelni- könnyebb szerkezettel jelentősen nagyobb méretben, egyedülálló kényelmes ülésekkel, valamint modern, világos belsővel és maximális lábtérrel készült el. Egész évben a különböző téli sporteszközök, valamint a nyári szabadidős felszerelések, mint a hegyikerékpárok és a babakocsi is könnyen szállítható lesz majd. Az új kabinból kinézve szép időben páratlan lesz a kilátás a szemközti Dachstein hegyekre.
Új modern 10 személyes felvonó épül Planaion
Új modern 10 személyes felvonó épül Planaion
Az új 10-es felvonó adatai:
Hossza 3,6 km, két részre osztva
Az utazási idő kb. 10 perc
3.800 személy óránként

Szerző: Péter Balogh, Fotó: Szántó György
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.