Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Stuhlecken a ROKON Sporttal január 19-én

2014.01.21.
Január 19-én Semmering Stuhlecken voltunk, egynapos vasárnapi, buszos túrán a Rokon Sporttal, ahol az utóbbi évek legcsodálatosabb napját éltük át.
Az éjszaka hóágyúzott stuhleck-i pályákat reggelre simára ratrakolták, így csak elvétve találkozhattunk buckákkal. A pályák melletti területek csekélyebb hórétege ellenére a mesés táj és a hatalmas hegyek látványa ugyanúgy kápráztatták szemünket, a térség gyógyító levegője pedig a szokásos felfrissülést jelentette számunkra, csakúgy, mint általában, amikor ott tartózkodunk.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az egyenletes lejtőn való siklás élményét tovább fokozta a pályán tapasztalható csekély forgalom, lévén, hogy ezen a napon sokan inkább otthon maradtak, mondván: "ilyenkor úgysem lehet normálisan síelni".
Így aztán szinte magunkénak érezhettük az egész pályarendszert, ráadásul a sílifteknél sem kellett egy percet sem várnunk, hogy beülhessünk a felvonóba. Még enni-inni sem álltunk meg, annyira élveztük ezt a kivételes napot. Míg mások otthon keseregtek a "hóhiány miatt", addig mi önfeledten siklottunk a lejtőkön,pályazárásig, kihasználva az utolsó pillanatot is.
A nap végén felemelő érzéssel figyelhettük túratársaink arcán az elégedettséget. Mindenki remekül érezte magát és nagyon örült, hogy velünk tartott.

Így aztán január 26-án is naná, hogy felkerekedünk és irány a környék legjobb síterepe, Stuhleck! Tarts velünk Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 41 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.