Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szenzációs ski openinget éltünk meg a Planai-on

2017.12.05. Szántó György

Szenzációs ski openinget éltünk meg azzal a több ezres tömeggel, amely a december 1-i planai szezonnyitó eseményen jelen volt. A műsor igazi sztárja, a világ első számú DJ-je, Martin Garrix volt. Mellette olyan fellépők és közreműködők jutottak szóhoz, mint Alan Walker, Alle Farben, DJ Antoine, Darius & Finlay, illetve Rudy MC.
Egyedülálló hegyi színpad, szenzációs fényjátékok, lélegzetelállító pirotechnika és ünneplő tömeg: abszolút téli hangulat volt az idei Planai szabadtéri arénában.
A sípályán felállított színpad újabb meglepetésként a pirotechnikai és lézer show tette emlékezetessé a műsort.
A frissen esett hó a jól előkészített pályák fantasztikusak voltak, nem is emlékszem, hogy utoljára mikor síelhettünk ilyen tökéletes hóban.
További képek a szezonnyitóról itt.

Szerzők: Péter Balogh, Szántó György
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.