Menü ≡

Dopamine - snowboard filmpremier Budapesten

2013.09.03. | Frissítve: 2013.09.09. | Szerző: Fekete Ági
Dopamine - snowboard filmpremier Budapesten Az Absinthe Films egy olyan kivételes szervezet, amely összefogja az európai snowboardosokat, filmeseket és fotósokat. A svájci crew komoly nemzetközi kapcsolatainak köszönhetően ők a műfaj legjobbjai. Olyan produkciókat jegyeznek, mint a Resonance, a Neverland, a Saturation and the Twe12ve.
h i r d e t é s
A budapesti premier szervezésére a 4bro-t kérték fel, akik a hazai extrém sport és eseményszervezői szcéna legtapasztaltabb csapatát alkotják. A Dopamine premierjével sem fognak csalódást okozni: lesz minifélcső bemutató és két snowboardos DJ is szórakoztatni fog: Saiid és DJ Nice.

Dopamine Trailer 2013
A filmről megkérdeztük Tóth Diát, a 4bro munkatársát is. Dia szerint a film azért különleges, mert olyan tájakra kalauzol minket, amelyek a földi halandó számára elérhetetlen messzeségbe burkolóznak. Van olyan hely, ahová több napos gyaloglással lehet csak eljutni, van olyan érintetlen hegycsúcs, ahol ember azelőtt még nem járt, de lehet, hogy állat sem. A meghökkentő felvételek, az új filmes megoldások és a vizuális trükkök garantáltak.

2013.09.11. szerda, kapunyitás 20:00, filmkezdés 21:00
Helyszín: Budapest, Ötkert - 1051 Zrínyi utca 4.
Web: www.absinthe-films.com
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »