Menü ≡

Eversince - snowboard filmpremier Budapesten

2015.09.21. | Frissítve: 2015.09.26. | Szerző: sielok.hu
Az svájci Absinthe Films crew ismét célba veszi Budapestet legújabb filmjének premierjével. Ezúttal luxus hangulatban, őrült pro riderek társaságában nézhetitek meg az izgalmasnak ígérkező Eversince című filmet.
h i r d e t é s
Emlékszel az első alkalomra? Az első pillanatra, amikor érezted, hogy rabul ejt az érzés? Erről a pillanatról szól az Eversince, amikor először megtapasztalod, hogy ezt újra és újra át akarod élni, bármi is lesz. Főhőseink kalandjainak motorja a megállíthatatlan szenvedély, ami hajt, hogy átéljék ezt a felejthetetlen érzést, amióta csak először rákaptak az ízére. Szédítő magasságok, őrült ugrások és szűzhavas száguldás - ez várható Justin Hosty legújabb filmjében.

A film magyarországi premierjét ezúttal is a 4bro csapata szervezi. Idén kicsit rámennek a feelingre és "luxy" körülményeket teremtve csinálják meg a bemutatót. A vérbeli freeride rajongókat az Ötkerbe várják, ahol a következő 5 pro rider képviselteti magát: Cale Zima, Brandon Cocard, Austen Sweetin, Jason Robinson, Max Buri.

2015. szeptember 26. szombat, kapunyitás 20:00, filmkezdés 21:00
Helyszín: Ötkert - 1051 Budapest, Zrínyi utca 4.

Web: www.absinthe-films.com
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »