Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Eversince - snowboard filmpremier Budapesten

2015.09.21. 2015.09.26. sielok.hu | frissítve: 2015.09.26.

Az svájci Absinthe Films crew ismét célba veszi Budapestet legújabb filmjének premierjével. Ezúttal luxus hangulatban, őrült pro riderek társaságában nézhetitek meg az izgalmasnak ígérkező Eversince című filmet.
Emlékszel az első alkalomra? Az első pillanatra, amikor érezted, hogy rabul ejt az érzés? Erről a pillanatról szól az Eversince, amikor először megtapasztalod, hogy ezt újra és újra át akarod élni, bármi is lesz. Főhőseink kalandjainak motorja a megállíthatatlan szenvedély, ami hajt, hogy átéljék ezt a felejthetetlen érzést, amióta csak először rákaptak az ízére. Szédítő magasságok, őrült ugrások és szűzhavas száguldás - ez várható Justin Hosty legújabb filmjében.

A film magyarországi premierjét ezúttal is a 4bro csapata szervezi. Idén kicsit rámennek a feelingre és "luxy" körülményeket teremtve csinálják meg a bemutatót. A vérbeli freeride rajongókat az Ötkerbe várják, ahol a következő 5 pro rider képviselteti magát: Cale Zima, Brandon Cocard, Austen Sweetin, Jason Robinson, Max Buri.

2015. szeptember 26. szombat, kapunyitás 20:00, filmkezdés 21:00
Helyszín: Ötkert - 1051 Budapest, Zrínyi utca 4.

Web: www.absinthe-films.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.